SENEST SET
FAVORITTER

Præstevænget 17, 7323 Give

VELDISPONERET INVESTERINGSEJENDOM MIDT I GIVE

875.000,-
5,07 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70232 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 501-3931

 

Er du på udkig efter en god investering, hvor det hele bare går op i en højere enhed? Så skal du tage et nærmere kig på denne etplansvilla, som ligger på Præstevænget 17 i Give ? helt centralt med alle byens faciliteter i gåafstand.

Der er tale om en gedigen og velholdt murstensvilla, som sælges med en god og stabil lejer, hvilket må siges at være perfekt for investoren. Huset er opført i 1963, og dets 97 m² fordeler sig over en god og klassisk planløsning. Boligen henvender sig til alle fra små børnefamilier og fraskilte til ældre par eller par med fremtidsplaner om familieforøgelse ? og som tidligere nævnt sælges ejendommen med fast lejer, så alt dette behøver du slet ikke at bekymre dig om lige nu.

Villaen er indbydende med sin lyse, tidløse stil, der er gennemgående overalt, og samtidig er det værd at bemærke, at alle rum er regulære og indretningsvenlige. Først og fremmest åbner hoveddøren op til en entré med indbygget skabsplads, og dertil kommer en stor og lys vinkelstue, et funktionelt køkken, to soveværelser, et badeværelse, et bryggers og en garage. Planløsningen er med andre ord god og klassisk.

Huset er omkranset af en lukket matrikel, som tæller 1013 m². Forhaven består af en stenbelagt indkørsel, som fører hen til garagen, og dertil kommer et velanlagt indgangsparti, som kræver minimal pasning. Baghaven har en dejlig og overskuelig størrelse, og den kræver naturligvis heller ikke meget pleje ? i stedet kan man som beboer nyde terrassen, som indbyder til afslapning. Haven har mange hyggekroge, og det store græsareal giver mulighed for leg og aktiviteter.

Give er en hyggelig by med masser af muligheder for store som små. Her har bysamfundet et godt sammenhold, og med adressen lige midt i byen vil I være i smørhullet af det hele. Handlemulighederne kan klares i enten Fakta, Netto eller SuperBrugsen, og byen byder selvfølgelig også på spisesteder, bageri og meget mere. Børnefamilierne kan se frem til at have både skole, daginstitution og sportsfaciliteter tæt på ? og for pendleren er det et stort plus, at byen har egen togstation.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
73.200,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
755,-
Årlige driftsudgifter kr.
28.788,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
297,-
Pris i kr.
875.000,-
Afkast %
5,07 %
Kr./m²
9.021,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
97 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1013 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Indgangsparti
Køkken
+Mere

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Jan2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK