SENEST SET
FAVORITTER

Niels Kjeldsensvej 8, 7323 Give

Godt udlejningshus tæt på byens butikker

795.000,-
5,69 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 501-3932

 

Er du på udkig efter en god investering, hvor det hele bare går op i en højere enhed? Så skal du tage et nærmere kig på denne villa, som ligger på Niels Kjeldsensvej 8 i Give ? helt centralt med alle byens faciliteter i gåafstand.

Der er tale om en gedigen og velholdt murstensvilla, som sælges med en god og stabil lejer, hvilket må siges at være perfekt for investoren.

Huset er opført i 1953, og der er i alt 128 etagemeter, der fordeler sig med 84 m² bolig (hvoraf 20 m² er beliggende i kælderen), samt yderligere 44 m² kælder med gode disponible rum. Boligen henvender sig til alle fra små børnefamilier og fraskilte til par. Som tidligere nævnt sælges ejendommen med fast lejer, så alt dette behøver du slet ikke at bekymre dig om lige nu.

I stueplan er huset indrettet med entre, soveværelse, badeværelse, køkken og stue. Kælderen er indrettet med lille køkken, badeværelse og tre gode disponible rum. Her er af ca. 20 m² registreret som bolig.

Huset er omkranset af en lukket matrikel, som tæller 705 m². Indkørslen er stenbelagt og fører hen til carporten. Baghaven har en dejlig og overskuelig størrelse, og den kræver naturligvis heller ikke meget pleje.

Give er en hyggelig by med masser af muligheder for store som små. Her har bysamfundet et godt sammenhold, og med adressen lige midt i byen vil I være i smørhullet af det hele. Handlemulighederne kan klares i enten Fakta, Netto eller SuperBrugsen, og byen byder selvfølgelig også på spisesteder, bageri og meget mere. Børnefamilierne kan se frem til at have både skole, daginstitution og sportsfaciliteter tæt på ? og for pendleren er det et stort plus, at byen har egen togstation.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
72.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
857,-
Årlige driftsudgifter kr.
26.310,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
313,-
Pris i kr.
795.000,-
Afkast %
5,69 %
Kr./m²
9.464,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
84 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
705 m²

Faciliteter

Badeværelse
Kælder
Køkken

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK