SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 1B, 6040 Egtved

Investeringsejendom midt i Egtved

3.395.000,-
8,45 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7631 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 010565

Indeholder to erhvervslejemål og to boliglejemål

Unik investeringsejendom i centrum af Egtved.

Velkommen til Østergade 1B, en solid investeringsejendom centralt beliggende i hjertet af Egtved. Denne fuldt udlejede ejendom, tidligere hjemsted for Danske Bank, byder på en velholdt ejendom, hvilket gør den til en attraktiv investering.

Ejendommen præsenterer sig som et solidt byggeri, der tidligere husede Danske Bank. Opført med fokus på holdbarhed og funktionalitet, har ejendommen undergået en omfattende ombygning, hvor et erhvervslejemål er blevet ombygget til to moderne boliger.

Stueetagen rummer et 380 kvm stort erhvervslejemål, aktuelt udlejet til Egtvedloppen, en lokalt støttet genbrugsbutik. Lejemålet omfatter et åbent salgslokale, to kontorer og en tidligere bankboks, der tilføjer en unik karakter til ejendommen. Danske Bank lejer fortsat en mindre plads til deres pengeautomat.

Kontorlejemålet på 1. sal har niveau fri adgang og huser et advokatkontor med et overdækket indgangsareal. Dette 108 kvm store lejemål præsenterer en reception og fire kontorer, suppleret af et tekøkken og toilet.

Yderligere er der to boliglejemål på henholdsvis 86 kvm og 79 kvm blev etableret i 2014. De to boliglejemål, begge opført i 2014, består af en 3-værelseslejlighed og en 2-værelseslejlighed. Begge lejligheder er i fremragende stand og byder på terrasser, der vender mod henholdsvis syd og sydøst.

I 2016 blev der foretaget en omfattende opdatering af tagpapet over boligerne, og det resterende tag blev gennemgået og repareret. Ejendommen inkluderer en parkeringsplads foran bygningen med brugsret til 5 parkeringspladser. Der er også tinglyst en ret til offentlig parkering samt torvedage. Kommunen har påtaget sig ansvaret for løbende rengøring og vedligeholdelse af parkeringspladsens belægning, blomsterbede og pladsbelysning. Desuden er kommunen ansvarlig for snerydning og glatførebekæmpelse.

Egtved, med sine knap 2.500 indbyggere, er ideelt placeret med ca. 20 km til større byer som Vejle, Kolding, Vejen og Billund. Den nærmeste børnehave, skole og indkøbsmuligheder er let tilgængelige og bidrager til områdets attraktivitet.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
360.996,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
553,-
Årlige driftsudgifter kr.
76.343,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
117,-
Pris i kr.
3.395.000,-
Afkast %
8,45 %
Kr./m²
5.199,-

Lokalet

Etage areal
653 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1587 m²

Faciliteter

Toilet
Tekøkken
Parkering
Reception
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere