SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 3, 7323 Give

Investering med højt afkast

3.795.000,-
11,86 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 904-4503

God ejendom med god beliggenhed

Ejendommen er beliggende i Give midtby og har facade henholdsvis mod Jernbanegade og Vestergade.

Ejendommen består af:

- stort butikslejemål mod Vestergade, der er udlejet til detailforretningen Boutique Mary. I butikken er gulvene pålagt tæpper, og lofterne er beklædt med fyrrustik. Butikken har indgang fra såvel Vestergade som gårdarealet. Den bagerste del af butiksarealet er indrettet til lager. Herudover er der mindre kontor i butikken. Der har været tøjbutik siden 1981.

- stort butikslejemål mod Jernbanegade, der udlejet til detailforretningen Fancy. I butikken er gulvene belagt med linoleum i træplanke-look og loftet er beklædt med hvidmalet pladeloft. Herudover er der i forhøjet niveau et mindre butiksareal med udstilling og prøverum. Herfra er der adgang til spise-/opholdsrum, kontor, baglokale til kontor, køkken samt mindre depotrum. Fra butiksarealet er der endvidere adgang til mindre lagerrum i stueplan samt tre større lagerrum på 1. sal. Her har været tøjbutik siden 1984.

På 1. sal i bygningen ligger der to rigtig gode lejligheder:

- lejemål med indgang fra Jernbanegade. Indrettet med opgang, entre, badeværelse med lille skabsarrangement med håndvask samt toilet og bruseniche. Fra entreen er der adgang til stor stue, hvorfra der er adgang til køkken, soveværelse samt værelse/kontor. Lejligheden har fyrrustik på skråvæggene.

- lejlighed med adgang fra gården mellem Jernbanegade og Vestergade, består af indgang, stort køkken/alrum og stue i åben forbindelse, stor udestue, tagterrasse med elevator til gården, værelse, soveværelse og badeværelse.

Facaderne er primært røde sten, taget er bølgeeternit med flere ovenlysvinduer. Butiksvinduer og indgangspartier er hvidmalede alurammer med termoglas.

Den ubebyggede del af grunden er udlagt i flisebelagt parkeringsareal med adgang fra Jernbanegade samt flisebelagt opholds- og udstillingsareal mod Vestergade. De to fliseblagte arealer er i forskudt plan forbundet med trappe.

Ejendommen Vestergade 7 har ret til en del af parkeringsarealet efter nærmere aftale.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
543.600,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
580,-
Årlige driftsudgifter kr.
80.455,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
86,-
Pris i kr.
3.795.000,-
Afkast %
11,86 %
Kr./m²
4.050,-

Lokalet

Etage areal
937 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1314 m²

Faciliteter

Badeværelse
Depotrum
Toilet
Indgangsparti
Lagerrum
Opholdsrum
Parkeringsareal
Prøverum
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Elevator

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere