SENEST SET
FAVORITTER

Vimmelskaftet 5, 7323 Give

Erhvervslejligheder i Give midtby

2.195.000,-
8,24 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7583 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 71000557

2 erhvervsejerlejligheder fuldt udlejet til Røde Kors & Beauty klinik

Ejendommen er opført i 1990 og består af i alt 7 ejerlejligheder, hvoraf vi har de to erhvervsejerlejligheder til salg (ejerlejlighed nr. 1 og 5) som er beliggende i stueplan og er udlejet til Røde Kors og Beauty klinik. De andre ejerlejligheder i bygningen er ejet af Boligselskabet Domea som råder over 27 bolig lejemål (ejerlejlighed nr. 6 og 7) samt en privat investor der råder over 3 bolig lejemål (oven på den grå ejendom, ejerlejlighed nr. 2,3 og 4).

Ejendommen fremstår velholdt med røde mursten og tegltag samt en mindre bygning med vandskurede vægge og eternittag. Ejendommen er beliggende på en 1.900. m² grund som er befæstet med sf-sten.

Ejendommen er beliggende centralt i Give lige ved Nytorv, med fri parkering lige ved lejemålene.

Lejemålene er udlejet til Røde Kors som disponerer over 641 m² butik med tilhørende baglokale med toiletter og mandskabsrum. Det andet lejemål er udlejet til Beauty klinik med bl.a. massør, negle- og øjenvippespecialist mm., som disponerer over 144 m² kontor, toiletter og køkken.

2 gode lejere, som sikrer et solidt afkast.

Give er kendt for navnet Skulpturbyen Give, da byen er blevet et levende galleri. Der er placeret smukke skulpturer rundt omkring i byen, til fri skue for alle og enhver der går forbi dem. Derudover er der gode bus -og togforbindelse nær ejendommen, hvor det varierer mellem 50-300 meter til offentlige transportmidler. Ejendommen er centralt placeret og der ligger indkøbsmuligheder inden for kort gåafstand. Rundt om Give er der også smukke marker og grønne områder, og der er ca. 10-15 km. til noget af Danmarks smukkeste natur, nemlig Gudenåen og Skjern Åen.

Give er beliggende mellem Vejle og Brande med henholdsvis 30 km. til Vejle og 15 km til Brande. Der er ligeledes 15 km til Billund.

Forslag til anvendelse

Klinik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
260.791,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
332,-
Årlige driftsudgifter kr.
85.392,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
109,-
Pris i kr.
2.195.000,-
Afkast %
8,24 %
Kr./m²
2.796,-

Lokalet

Etage areal
785 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1900 m²

Faciliteter

Fri parkering
Parkering
Tegltag
Toiletter
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere