SENEST SET
FAVORITTER

Jels Søndergade 13, 6630 Rødding

Portefølje med 15 ejendomme

34.675.000,-
8,09 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 214602

64 enheder, heraf 56 boligenheder og kun 8 erhvervsenheder

Vi præsenterer her en spændende ejendomsportefølje i Sønderjylland, der omfatter 15 ejendomme med minimal tomgang og gode optimeringsmuligheder. Ejendommene er strategisk beliggende inden for kort køretid i Sønderjylland, hvilket gør det nemt at drive og vedligeholde porteføljen effektivt.

Denne portefølje består af i alt 64 enheder, der fordeler sig på 56 boligenheder og 8 erhvervsenheder. Boligenhederne omfatter forskellige typer som lejligheder, rækkehuse og huse, der er designet til at imødekomme forskellige behov og præferencer hos lejere. Erhvervsenhederne er velegnede til forskellige typer forretningsaktiviteter og tilbyder en attraktiv beliggenhed for virksomheder i området.

En vigtig faktor vedrørende denne ejendomsportefølje er lejekontrakterne, der er blevet professionelt udarbejdet og reguleres årligt. Dette sikrer stabile og forudsigelige indtægter for porteføljen og skaber tillid mellem udlejer og lejere.

Porteføljens minimale tomgang indikerer en høj efterspørgsel efter boliger og erhvervslokaler i området. Dette er et positivt tegn for investorer, da det giver mulighed for at opretholde en stabil og konstant indkomststrøm. Samtidig åbner det også mulighed for at optimere porteføljen yderligere ved at implementere effektive markedsføringsstrategier og lejeprisoptimering, som kan øge afkastet på investeringen.

Den samlede lejeindtægt for porteføljen er på ca. 3,5 millioner, hvor størstedelen kommer fra boligudlejning. Dette indikerer et stabilt og lønsomt investeringsgrundlag, hvor boligudlejning udgør en betydelig del af indtægtsstrømmen.

Denne ejendomsportefølje repræsenterer en attraktiv investeringsmulighed i Sønderjylland. Med dens gunstige beliggenhed, professionelt udførte lejekontrakter, minimal tomgang og optimeringspotentiale, er det en portefølje, der tilbyder både stabilitet og muligheder for vækst.

Forslag til anvendelse

Boligudlejning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
3.648.223,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
648,-
Årlige driftsudgifter kr.
900.121,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
160,-
Pris i kr.
34.675.000,-
Afkast %
8,09 %
Kr./m²
6.161,-

Lokalet

Etage areal
5628 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7167 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere