SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 23, 6862 Tistrup

Velholdt, blandet bolig-/erhvervsejendom

950.000,-
7,36 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001339

På en synlig og lettilgængelig beliggenhed i Tistrup, overfor Torvet og Dagli’ Brugsen, sælges velholdt ejendom på i alt 329 kvm

Velholdt blandet bolig-/erhvervsejendom på 329 kvm – centralt beliggende ved Torvet i Tistrup

På en synlig og meget central placering i Tistrup sælges nu denne blandede bolig- og erhvervsejendom, hvor den ældste del kan dateres tilbage til 1897, men som i 1978 blev væsentlig om-/tilbygget.

Ejendommen er løbende passet og plejet af nuværende ejere og fremstår i det hele taget som en ejendom i god stand, som ikke kræver nogen større vedligeholdelsesarbejder i nær fremtid. Desuden er anvendt solide, vedligeholdelsesvenlige materialer – eksempelvis fuldmurede ydervægge med facader i røde mursten, saddeltagskonstruktion med bølgeeternit og termovinduer i plastrammer. Butiksfacaden er udskiftet til lavenergivinduer og –døre med indbygget solfilm og profilrammer i aluminium (ca. i 2011), ligesom også udhæng ved facaden er udskiftet.

Ejendommen rummer i stueplan en erhvervsdel på 197 kvm, der er bredt anvendelig til mange formål, og som fra 01.05.2022 har været udlejet til butik med tilhørende personalefaciliteter og lager. Lejeren er ”T-horse”, der er en net-baseret forretning med salg af bl.a. foder og udstyr til hund, kat, hest og rytter.

Erhvervsdelen er en velindrettet enhed med god loftshøjde, bestående af et stort åbent lokale forrest (i den oprindelige del) – som er åben forbindelse med et stort, åbent lokale bagtil (i den tilbyggede del). Erhvervsdelen rummer desuden et særskilt køkken, personalerum og toilet samt depotrum i den bagerste del.

Lejen for erhvervsdelen er særdeles attraktiv for lejer og udgør kun kr. 4.000 pr. måned, svarende til kr. 244 pr. m² årligt, med deraf følgende høj sikkerhed for købers investering.

I bygningens 1. og 2. sal ligger en beboelseslejlighed på i alt 132 kvm, som har egen indgang fra siden af bygningen. Der er også en indvendig adgang hertil fra erhvervsdelen i stueplan, men denne er pt. afspærret. Beboelseslejligheden er på 1. sal indrettet med badeværelse, en dejlig stor vinkelstue samt passende rummeligt køkken. På 2. sal (tagetagen) er indrettet 2 værelser, en fordelingsgang samt soveværelse bagerst.

Beboelseslejligheden fremtræder i god og præsentabel stand, lyst og venligt, og er pt. udlejet for kr. 4.800 pr. måned inkl. vand og ekskl. á conto el og varme. Til lejligheden hører også brugsret til en skøn, lille have bagerst på grunden – ligesom også beboelseslejligheden har fortrinsret til carporten bagerst i ejendommen.

For yderligere parkering kan de gratis parkeringspladser ved Torvet frit benyttes uden tidsbegrænsning.

En god og sikker ejendomsinvestering, som er nem og ligetil at passe – kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech yderligere oplysninger eller aftale om besigtigelse.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
105.600,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
321,-
Årlige driftsudgifter kr.
38.515,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
117,-
Pris i kr.
950.000,-
Afkast %
7,36 %
Kr./m²
2.888,-

Lokalet

Etage areal
329 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
516 m²

Faciliteter

Badeværelse
Depotrum
Toilet
Parkering
Køkken
Lager

Teknik

Net

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Feb2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere