SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 12, 6270 Tønder

Erhvervsejendom på AAA placering

1.700.000,-
-3,91 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 210212

Til eget brug eller investering

Vestergade 12 i Tønder er en unik og attraktiv ejendom beliggende på en af gågadens bedste placeringer, en fantastisk ejendom velegnet til eget brug eller til investering.

Ejendommen er beliggende på en af de bedste placeringer på gågaden med god facade og udstillingsplads for gadevarer. Ejendommens fremstår meget præsentabel og velholdt, og med historisk bygning i gården.

I stueplan har ejer af bygningen i mange år drevet forretning under navnet Oles gardin- tæppeservice og gulvbelægning, forretningen er i foråret 2023 overdraget til en ny ejer og indtil august 2024 drives butikken videre fra ejendommen. I den forreste del er der indrettet butik og i den bagerste del er der lager/udstilling samt værksted. Imellem butik og lager/udstilling er der kontor/administrationsafdeling samt thekøkken og toilet til personale. Fra gågaden er der indgang til trappeopgang, som fører op til ejendommens øvrige etager i hovedbygningen, hvor der er indrettet en lejlighed på 220 m², af ældre herskabslignende karakter. Denne del af ejendommen er udlejet til mangeårig lejer på meget favorable lejevilkår.

Den bagerste del af bebyggelsen er fredet og har et bebygget areal på 84 m² samt 54 m² i tagetagen, som i dag er indrettet til syværksted. Derudover meget flot kælder på 84 m². Denne del af ejendommen kan indrettes til unik beboelse, enten leje eller eje. Den øvrige del af stueplan kan indrettes til en fin lille butik med mindre baglokale på en AAA placering.

De særligt gode parkerings forhold på matriklen skal bemærkes, der er fra Skibbrogade indkørsel til ejendommen og et parkeringsareal med plads til 8-10 biler.

En god investeringsejendom med optimeringsmuligheder og på en af gågadens bedste placeringer med Matas som nabo samt Normal, Imerco og flere kendte butikker lige rundt om.

Ejendommen henvender sig til køber, der selv kan anvende ejendommens stueplan eller til investor som vil erhverve sig en god ejendom, som med en ny indretning og opdeling kan give et særdeles godt afkast. Der er i alt 628 m² i bygningen og en tagetage som ikke er fuld udnyttet. For den rette er her mulighed for at erhverve en ejendom til en lav kvadratmeterpris og med stort parkeringsareal som også kan indbringe indtægter.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
66.986,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
107,-
Pris i kr.
1.700.000,-
Afkast %
-3,91 %
Kr./m²
2.707,-

Lokalet

Etage areal
628 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
530 m²

Faciliteter

Toilet
Kælder
Parkering
Thekøkken
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere