SENEST SET
FAVORITTER

Løjtnantparken 2, 6270 Tønder

Portefølje med 5 ejendomme

13.500.000,-
7,57 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 21460202

25 enheder, heraf 21 boligenheder og 4 erhvervsenheder

Vi præsenterer her en spændende mindre ejendomsportefølje med 5 ejendomme, alle beliggende i Tønder Kommune og med minimal tomgang og gode optimeringsmuligheder.

Ejendommene er strategisk beliggende inden for kort køretid, i henholdsvis Tønder, Højer, Løgumkloster og Toftlund, hvilket gør det nemt at drive og vedligeholde porteføljen effektivt. Porteføljen består af 25 enheder, fordelt med 21 boligenheder og 4 erhvervsenheder.

Ejendommene er en del af større portefølje på 15 ejendomme med i alt 64 enheder, der fordeler sig på 56 boligenheder og 8 erhvervsenheder. Boligenhederne omfatter forskellige typer som lejligheder og rækkehuse, der er designet til at imødekomme forskellige behov og præferencer hos lejere. Erhvervsenhederne er velegnede til forskellige typer forretningsaktiviteter og tilbyder en attraktiv beliggenhed for virksomheder i området.

En vigtig faktor vedrørende denne ejendomsportefølje er lejekontrakterne, der er blevet professionelt udarbejdet og reguleres årligt. Dette sikrer stabile og forudsigelige indtægter for porteføljen og skaber tillid mellem udlejer og lejere.

Porteføljens minimale tomgang indikerer en høj efterspørgsel efter boliger og erhvervslokaler i området. Dette er et positivt tegn for investorer, da det giver mulighed for at opretholde en stabil og konstant indkomststrøm. Samtidig åbner det også mulighed for at optimere porteføljen yderligere ved at implementere effektive markedsføringsstrategier og lejeprisoptimering, som kan øge afkastet på investeringen.

Denne ejendomsportefølje repræsenterer en attraktiv investeringsmulighed i Sønderjylland. Med dens gunstige beliggenhed, professionelt udførte lejekontrakter, minimal tomgang og optimeringspotentiale, er det en portefølje, der tilbyder både stabilitet og muligheder for vækst.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.374.287,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
627,-
Årlige driftsudgifter kr.
372.170,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
170,-
Pris i kr.
13.500.000,-
Afkast %
7,57 %
Kr./m²
6.156,-

Lokalet

Etage areal
2193 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2367 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere