SENEST SET
FAVORITTER

Store Rådhusgade 21, 6400 Sønderborg

Investeringsejendom

3.295.000,-
6,92 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7442 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 20504

Blandet ejendom på central beliggenhed

Store Rådhusgade 21 er beliggende yderst centralt i Sønderborg lige ved Rådhustorvet og cafémiljøet heromkring. Ligeledes er gågaden og Borgen Shopping også noget af det første man møder, hvis man tager en gåtur fra ejendommen.

Ejendommen indeholder et erhvervslejemål i stueplan som pt. er udlejet. Hertil kommer tre boliglejemål på hhv. 1., 2. og 3. sal. Den mindste bolig er 55 m² og de øvrige er 80 m².

Beliggenheden er attraktiv for både bolig- og erhvervslejere der ønsker en central beliggenhed med kort til det meste i Sønderborg centrum.

Sønderborg, en charmerende by ved Alssund i det sydlige Danmark, indfanger besøgende med sit historiske slot fra det 12. århundrede og brostensbelagte gader. Havnefronten tilbyder maritime oplevelser, mens broerne forbinder Als med Jylland og tilføjer ekstra skønhed.
Byen kombinerer historie med moderne bekvemmeligheder og har museer, kunstgallerier og årlige begivenheder. Sønderborgs dynamiske samfund reflekterer stolt sin lokale identitet. Med harmonisk balance mellem fortidens arv og nutidens puls er Sønderborg en autentisk destination i det danske landskab.
Ejendommen her er en del af en samlet portefølje til salg, hvor de forskellige ejendomme enten kan købes enkeltvis eller samlet. Kontakt Nordicals for yderligere information.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
277.140,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
853,-
Årlige driftsudgifter kr.
54.106,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
166,-
Pris i kr.
3.295.000,-
Afkast %
6,92 %
Kr./m²
10.138,-

Lokalet

Etage areal
325 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
134 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere