SENEST SET
FAVORITTER

Sankt Jørgens Bjerg 2, 6400 Sønderborg

Attraktiv beliggenhed

11.000.000,-
6,54 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7442 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 20503

Spændende investeringsejendom

Sankt Jørgens Bjerg 2 er en attraktiv investeringsejendom med i alt 26 lejemål. Der er tale om en blandet ejendom hvor erhvervslokalerne i stueplan er udlejet til en restaurant og de øvrige lejemål er udlejet til bolig.

Med super beliggenhed og stor bygningsmasse ved havnen i Sønderborg er ejendommen en spændende investeringsmulighed med godt potentiale.

Beliggenheden er attraktiv for både bolig- og erhvervslejere der ønsker en beliggenhed omkring havnemiljøet i Sønderborg. Her er en del turister især om sommeren, og der er mange muligheder i området hvor der findes restauranter, vinbar og seværdigheder. Ligeledes er der kun en kortere gåtur til Sønderborg bymidte hvor mulighederne også er mange.

Sønderborg, en charmerende by ved Alssund i det sydlige Danmark, indfanger besøgende med sit historiske slot fra det 12. århundrede og brostensbelagte gader. Havnefronten tilbyder maritime oplevelser, mens broerne forbinder Als med Jylland og tilføjer ekstra skønhed.
Byen kombinerer historie med moderne bekvemmeligheder og har museer, kunstgallerier og årlige begivenheder. Sønderborgs dynamiske samfund reflekterer stolt sin lokale identitet. Med harmonisk balance mellem fortidens arv og nutidens puls er Sønderborg en autentisk destination i det danske landskab.
Ejendommen her er en del af en samlet portefølje til salg, hvor de forskellige ejendomme enten kan købes enkeltvis eller samlet.
Kontakt Nordicals for yderligere information.

Forslag til anvendelse

Restaurant

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.009.176,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
673,-
Årlige driftsudgifter kr.
321.482,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
214,-
Pris i kr.
11.000.000,-
Afkast %
6,54 %
Kr./m²
7.333,-

Lokalet

Etage areal
1500 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
951 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere