SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 22, 6440 Augustenborg

Fornuftigt afkast

9.120.000,-
8,11 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7442 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 2049501

Ejendomsportefølje med 3 ejendomme

Nordicals har nu fornøjelsen af at udbyde denne ejendomsportefølje med tre ejendomme beliggende i Augustenborg, Nordborg og Guderup med i alt 17 lejemål.

Her sælges ejendomsportefølje bestående af enkelt villa i Nordborg, blandet ejendom i Guderup samt en blandet ejendom i Augustenborg.

Østergade 1 er beliggende centralt i Guderup med kort afstand til indkøb og offentlig transport. Ejendommen består af 12 boliglejemål i forskellige størrelser samt to erhvervslejemål i stueplan.

Storegade 22 er beliggende midt i Augustenborgs handelsområde hvor der er flere indkøbsmuligheder, kunstpark og kort afstand til byens havn. Her er der tale om en blandet ejendom med et enkelt erhvervslejemål i kælderplan og to boliglejemål i hhv. stueplan og på første sal.

Vibevej 1 er en villa beliggende i Langesø tæt ved Nordborg. I Nordborg findes indkøbsmuligheder, skole, offentlig transport og lign. Boligen er pt. udlejet.

Nordborg ligger på toppen af Als og byder på mange forskellige ting. Området er turistvenligt med flot natur, Nordborg slot, oplevelsesparken Danfoss Universe, forskellige museer og meget mere. Herudover er opførelse af Nordborg Resort i gang - et byggeri på stort areal ud til Lillebælt.

Augustenborg er beliggende ca. 12 km. fra Sønderborg og byder på både slot, palæer, slotspark, havn og flot natur i området. Som tidligere nævnt er der gode indkøbsmuligheder i byen og en del af disse ligger langs Storegade.

Udbudsproces
De tre ejendomme udbydes som en samlet portefølje. Ejendomsporteføljen her udbydes som én af flere porteføljer til salg - kontakt Nordicals for flere informationer.
Udvalgte ejendomme i den samlede portefølje kan også købes enkeltvis.
Interesserede købere kan få adgang til særskilt datarum, der indeholder alle relevante dokumenter om porteføljens ejendomme.

Fremvisning af ejendommene aftales med Nordicals.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
975.708,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
631,-
Årlige driftsudgifter kr.
248.775,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
161,-
Pris i kr.
9.120.000,-
Afkast %
8,11 %
Kr./m²
5.895,-

Lokalet

Etage areal
1547 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2944 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere