SENEST SET
FAVORITTER

Ibsvej 1, 6000 Kolding

1.503 m2 Investering

13.500.000,-
6,75 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 60301784

Flot tidl. pakhus, trykkeri m.v. som nænsomt er omdannet til et spændende og kreativt kontormiljø.

Ejendommen fremstår i dag som en flot sammenhængende bygning. Hvor hovedbygningen er op til 4 etager med flere spændende adgangs- og opdelingsmuligheder. Hele bygningen er nøje restaureret og løbende moderniseret med stor respekt for bevaring af flest mulige originale bygningsdele, som synlige bjælker, malede trægulve og flere flotte trappeopgange. Hele ejendommen har nyere vinduer og døre som ligeledes er nøje afstemt efter ejendommens oprindelige arkitektur. I stueetagen er der bl.a. adgang til den store kælder som i dag anvendes til lager og depotrum. Desuden er der adgang til større kontor, kantine/køkken og et par showrooms. Stueetagen indeholder herudover et større separat opholdsrum med eget køkken og badeværelse. Første og anden sal anvendes i dag som kontorer og flere kreative områder for design o. lign. Ligeledes er 3. sal indrettet til kontor
og møderum med flot udsigt over byen.
I hele bygningen findes mange flotte detaljer omkring vinduer, repos, lofter, møderum og de mindre køkkener og toiletter der er fordelt på alle etager i ejendommen.

Den ældste del af ejendommen er opført i 1880 og der er gennem årene foretaget flere til- og ombygninger alle med de røde murstensydervægge og i sammenhængende stil. Senest er der foretaget en gennemgående modernisering i årene 2007-2008 med tag, vinduer og meget andet
indvendigt. Gennem tiderne har ejendommen været anvendt til meget forskelligt, bl.a. var den i 30érne hjemsted for trykkeriet P. Blicher A/S, hvorfra der findes flere billeder på Kolding Stadsarkiv.

Ibsvej er beliggende ved Dyrehavegårdsvej/Fynsvej i midtbyen af Kolding. Ejendommen er i dag fuldt udlejet til flere forskellige lejere. Herunder er den største lejer tøjkoncernen Nümph A/S – som har boet i ejendommen siden november 2007, Herudover er bl.a. den nuværende ejer også fremtidig lejer med en lejeaftale med en længere bindingsperiode.

Ved ejendommen findes 6-7 parkeringspladser og herudover forefindes mange parkeringsmuligheder i nærområdet. Herudover ligger ejendommen meget centralt i forhold til offentlig transport med bus og tog.

Forslag til anvendelse

Showroom
Kontor
Lager
Kontorer

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.074.594,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
715,-
Årlige driftsudgifter kr.
184.479,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
123,-
Pris i kr.
13.500.000,-
Afkast %
6,75 %
Kr./m²
8.982,-

Lokalet

Etage areal
1503 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
900 m²

Faciliteter

Badeværelse
Bjælker
Depotrum
Kantine
Kælder
Møderum
Opholdsrum
Parkeringsplads
Toiletter
Trægulve
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere