SENEST SET
FAVORITTER

Stenderupvej 191, 6092 Sønder Stenderup

Ejendomsportefølje sælges - #Triple Net# aftale. Solid lejer

59.900.000,-
7,00 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7020 XX XX Se nummer
E-mail xx@andersen-erhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: S-300112

Ejendommene anvendes til erhvervsmæssig udlejning som beboelseslejligheder/botilbud

Ejendommene anvendes til erhvervsmæssig udlejning som beboelseslejligheder for borgere i psykiatrien, med tilhørende personalefaciliteter og kontorer (erhvervsarealer), samt fællesarealer.

Stenderupvej 191 og 191A-Y, 6092 Sønder Stenderup:
Ejendommen består af en rødstensejendom opført i 1950, indrettet med 10 lejligheder af varierende størrelser mellem 32 - 71 m2, i alt 587 m2, samt erhvervsarealer og fællesarealer på i alt 465 m2. Underetagen er indrettet med kontorer og vaskeri samt personalefaciliteter. I stueetagen er der kantine med industrikøkken, aktivitetsrum, samt lejligheder med eget bad og te- køkken. Første etage består af et fælles opholdsrum og lejligheder, ligeledes med eget bad og te-køkken. I ejendommen er der indrettet fælles opholdsrum flere steder. Der er elevator i ejendommen. Ud over hovedhuset består ejendommen af yderligere 20 rækkehuse opført i 1989. Rækkehusene er selvstændige enheder med eget bad og køkken. Fællesarealer i hovedhuset benyttes af alle beboere på ejendommen.

Tjørneparken 3 og Egegårdsparken 1-12, Svinninge, 4572 Nørre Asmindrup:
Ejendommen er en gulstensejendom opført i hhv. 1967 (Tjørneparken) og 1994 (Egegårdsparken), bestående af rækkehusbebyggelse i klynger, alle med fladt tag. Boligerne på Egegårdsparken har egen lille have med fliseterrasse og græsplæne omkranset af hæk. Alle husene grænser op til matriklens øvrige grønne arealer. Alle boliger har eget bad og toilet, et køkken eller te-køkken samt soveværelse og stue.
På Egegårdsparken skaber det overdækkede fællesareal mellem rækkehusene et fællesareal (torv) for beboere og personale. Arealet er belagt med terrassefliser uden isolering. Det vil være muligt at fjerne overdækningen, hvorved rækkehusene opdeles i 4 klynger. I det overdækkede areal er opstillet borde, stole, sofaer samt musikinstrumenter. Der er ydermere opsat varmepumper, og personalet oplyste på besigtigelsen, at de benyttes til opvarmning i de kolde måneder. På Tjørneparken er der en fælles tv-stue, hvor beboerne kan mødes. Tv-stuen ligger i forlængelse af personalets kantine.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
4.380.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
821,-
Årlige driftsudgifter kr.
188.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
35,-
Pris i kr.
59.900.000,-
Afkast %
7,00 %
Kr./m²
11.224,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
5337 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
11549 m²

Faciliteter

Bad
Fællesareal
Toilet
Kantine
Opholdsrum
+Mere

Teknik

Elevator
Tv
Net

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK