SENEST SET
FAVORITTER

Vonsildvej 36, 6000 Kolding

Fuldt udlejet erhvervsejendom

1.788.000,-
6,80 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: AE34670000185

Er du på udkig efter en attraktiv investeringsejendom med høj synlighed og stabil lejeindtægt? Udlejningsejendom med 2 lejemål

Er du på udkig efter en attraktiv investeringsejendom med høj synlighed og stabil lejeindtægt? Så har vi den perfekte ejendom til dig på Vonsildvej 36 i Kolding!
 
Ejendommens Beskrivelse: Denne imponerende udlejningsejendom er ideelt beliggende på en travl vej, hvilket giver fremragende synlighed og stor eksponering. Ejendommen består af to enheder: Erhvervslejemål i Stueetagen: Lejemålet huser en veletableret frisørsalon, som tiltrækker både lokale og forbipasserende kunder. Salonen har moderne faciliteter og er i fremragende stand, hvilket gør det til et attraktivt lejemål for enhver erhvervsdrivende. Boliglejemål på 1. Sal: Denne charmerende og velholdte bolig er allerede udlejet, hvilket sikrer en stabil indkomststrøm. Boligen byder på lyse og rummelige værelser, der er perfekte for lejere, som ønsker at bo centralt i Kolding.
 
Fordele ved Investeringen: Høj Synlighed: Placeringen på Vonsildvej sikrer, at både erhvervslejemålet og boliglejemålet har stor synlighed og tiltrækker mange potentielle kunder og lejere. Stabil Lejeindtægt: Med en etableret frisørsalon i stueetagen og en allerede udlejet bolig på 1. sal, kan du nyde en konstant og pålidelig lejeindtægt fra dag ét. Attraktiv Beliggenhed: Kolding er en by i vækst med et rigt kulturliv og gode transportforbindelser, hvilket gør det til et attraktivt sted at bo og drive virksomhed. Kontakt: Grib chancen for at investere i en ejendom med stort potentiale og kontakt os i dag for en fremvisning. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at tage det næste skridt mod en sikker ejendomsinvestering.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
147.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
684,-
Årlige driftsudgifter kr.
24.610,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
114,-
Pris i kr.
1.788.000,-
Afkast %
6,80 %
Kr./m²
8.316,-

Lokalet

Etage areal
215 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
802 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere