SENEST SET
FAVORITTER

Dr. Fichs Vej 1, 6000 Kolding

Investeringsejendom med 3 boliglejemål og mulighed for egen

5.800.000,-
5,24 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9080000115

danbolig Erhvervscenter Syd udbyder Investeringsejendom med 3 boliglejemål og mulighed for egen brug

danbolig Erhvervscenter Syd udbyder nu en spændende investeringsejendom med mulighed for egen brug af erhvervsareal.
 
Dr. Fichs Vej 1 er beliggende i hjertet af Kolding med en ideel beliggenhed tæt på Centrum med indkøbsmuligheder og restauranter og ligeledes tæt på offentlig transport.
 
Ejendommen indeholder et erhvervslejemål samt 3 boliglejemål.
 
Erhvervslejemålet er et luksuriøst lejemål til kontor eller klinikbrug:
Elegant lejemål, der strækker sig over 170m² med opdeling i 3 store rum. Dette smukt designede rum er skabt til at imødekomme ethvert behov for et moderne kontor eller en eksklusiv klinik. Lejemålet har direkte adgang til træterrasse med udsigt til haven og Kolding Å, som grunden også giver adgang til.De 3 store rum i lejemålet tilbyder en unik mulighed for at tilpasse arbejdsområderne efter dine eller din lejers præferencer. Den generøse plads giver masser af muligheder for individuelle kontorer, mødelokaler, eller behandlingsrum. Store vinduer lader lyset strømme ind, hvilket skaber en lys og indbydende atmosfære, der er perfekt til produktivitet eller ro.Det splinternye køkken er en sand perle i dette lejemål. Udstyret med alle hvidevarer og elegant design, inviterer det til morgenkaffe og hyggelige frokost pauser. Badeværelse i hvid marmor: Dette lejemål har et luksuriøse badeværelse, smukt udført i hvid marmor, med toilet, håndvask og brusebad. Til Lejemålet medfølger isoleret skur, som alternativt også kan benyttes som lager til en mindre virksomhed. Der er på grunden lavet en flisebelagt parkeringsplads til 3 biler, og har man behov for yderligere er der næsten altid plads på vejen lige udenfor døren.
 
Detaljer:
• 170m² opdelt i 3 rum
• Næsten nyt lejemål med nye vinduer, tag osv.
• Luksuriøst badeværelse i hvid marmor
• Store vinduer for masser af naturligt lys
• Ideel beliggenhed i Kolding Centrum på stille vej.
 
Kælderlejligheden på 105m2:
Charmerende kælderlejlighed med moderne komfort. Skøn gennemrenoverede kælderlejlighed, hvor lys og luft skaber en atmosfære af varme og hygge. Med sine imponerende 105m² tilbyder denne bolig et hjem, der er lige så praktisk som det er indbydende, med en perfekt balance mellem moderne komfort og detaljer. Rummelig entre og gang: Ved ankomsten mødes du af en velindrettet entre, der straks giver et godt første indtryk. Den fører dig hen til en lys gang, der forbinder alle rummene på en praktisk og elegant måde. Nyt badeværelse: Dette lejemål forkæler dig med et splinternyt badeværelse, hvor hvert element er nøje udvalgt for at skabe både funktionalitet og æstetik. Her finder du også bekvem tilslutning til vaskemaskine. Stort nyt køkken: Det rummelige og moderne køkkenindretning byder på masser af opbevaringsplads og arbejdsplads til madlavning og hyggelige måltider. Lysfyldt Stue: Rummelig stue / værelse med lysindfald fra 2 sider. Stort soveværelse: Soveværelse med 2 store vinduer giver udsigt til baggården, som er indrettet med egen overdækket terrasse og fælles cykelskur.
 
Fremhævet:
• Lyse trægulve tilføjer varme og elegance
• Gennemrenoveret i 2023
• Nye vinduer sikrer optimalt lysindfald og energieffektivitet
• Opdateret el og VVS, der giver ro i sindet
 
Stuelejligheden:
Enestående gennemrenoveret stuelejlighed med højt til loftet på 105m2, der kombinerer charme, elegance og en fantastisk beliggenhed ved Kolding Å. Indbydende Entre med trappe til 1. sal og vaskefaciliteter. Elegant gang og nyere badeværelse. Gangen fører dig videre til et stilfuldt og nyere badeværelse, i moderne design. Hyggeligt, nyere Køkken: Det nyere køkken byder på en hyggelig atmosfære og masser af plads. Der er nye hårde hvidevarer inklusive opvaskemaskine. Stor lysfyldt stue: Stuen har 5 store vinduer lader lyset strømme ind og skaber en indbydende atmosfære. Tre store værelser: Denne lejlighed tilbyder ikke bare ét, men tre store soveværelser. En af disse soveværelser har direkte adgang til en skøn altan udført i træ, hvor man kan vågne op til en fantastisk udsigt over Kolding Å.
 
Fremhævet:
• Lyse trægulve og højt til loftet i hele lejligheden
• Gennemrenoveret i 2021
• Fantastisk beliggenhed ved Kolding Å, tæt på natur og byliv
• Stor Altan med udsigt til Kolding Å
 
Førstesals lejligheden:
Charmerende lejlighed på 1. sal med hyggelige detaljer, der oser af varme, hygge og karakter. Med 75m² (netto m2) tilbyder denne lejlighed med hyggelige skrå vægge og synlige bjælker en særlig atmosfære. Indbydende gang med stort badeværelse. Uden for lejligheden findes stort repos med plads til sko og overtøj, herfra kommer du ind i gangen fører dig til et stort, velholdt badeværelse med tilslutning til vaskemaskine og tørretumbler samt et soveværelse og køkken/alrummet. Hyggeligt køkken/alrum med adgang til altan. Køkken/alrummet er hjertet i denne lejlighed og tilbyder et hyggeligt rum til madlavning og samvær samt adgang til en mindre altan. Stor stue, rummelig med lysindfald fra 2 sider. 2 store værelser i forbindelse med hinanden, der begge har hyggelige skrå vægge og synlige bjælker.
 
Fremhævet:
• Flot og velholdt stand
• Køkken/alrum
• Stort badeværelse
• Mindre altan til frisk luft og udsigt til byen
• Rolig central beliggenhed
 
Kontakt erhvervsmægler Henning Kristensen for yderligere oplysninger om ejendommen.

Forslag til anvendelse

Bar

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
384.367,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
854,-
Årlige driftsudgifter kr.
85.339,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
190,-
Pris i kr.
5.800.000,-
Afkast %
5,24 %
Kr./m²
12.889,-

Lokalet

Etage areal
450 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
749 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Bjælker
Cykelskur
Toilet
Frokost
Madlavning
Parkeringsplads
Terrasse
Trægulve
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Opvaskemaskine
Tørretumbler
Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere