SENEST SET
FAVORITTER

Tværvej 1, 6640 Lunderskov

Erhvervsmulighed i Lunderskov

3.995.000,-
1,94 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@minbolighandel.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: KB178E

Kombineret privat og erhvervsbygning med separat placering på grunden

Ejendommen er beliggende på Tværvej i Lunderskovs erhvervsområde, med villakvarter lige på den anden side af vejen, og i tæt tilknytning til Lunderskov by. Boligdelen på 293 m2 er gennemgribende moderniseret og istandsat med nyere vinduer og døre, nyere stort køkken samt med nyere gulve. Boligen fremstår meget eksklusiv og velindrettet med den store lyse stue i åben forbindelse til det store køkken og med flere adgange til terrassen. Denne bolig rummer af god plads til hele familien, hvor der er en unik mulighed, for at kombinere dit privatliv med erhvervslivet.

I sammenhæng med boligen, er der en stor indendørs swimmingpool med tilhørende separat bad og toilet. Her er der ligeledes udgang til den store eksklusive træterrasse, som virkelig indbyder til hygge, da terrassen ligger meget ugeneret og solens stråler indfinder sig det meste af dagen. Der er i tæt forbindelse til terrassen desuden en velanlagt og indhegnet have med en stor græsplæne. Så her er god mulighed for at nyde de dejlige sommeraftener i haven og på terrassen efter en tur i poolen.

Til boligen hører også en dobbeltgarage samt et udhus. Her er god plads til opbevaring samt parkering.

Erhvervsbygningen ligger ud mod vejen, hvor boligen ligger tilbagetrukket på grunden. Foran bygningen er en stor flisebelagt indkørsel med god plads. Den 405 m2 store erhvervsdel udgør en selvstændig bygning med eget indgangsparti samt port-adgang i fronten med en høj port til store køretøjer. Bygningen er indrettet med reception, store og lyse kontorer, gode personalefaciliter, lager samt høj hal i forbindelse med den store port. 1. salen som har adgang fra kontorerne, byder på et showroom.

Lokalerne fremtræder i meget god vedligeholdelsesmæssig stand, og indretningen er særdeles god til mange formål. Ejendommen er særdeles velegnet til virksomheder indenfor engroshandel, VVS, entreprenør, plæneklipperservice, internet handel, tømrer, murer, smed, vognmand, produktion, montage mv.

Man kunne også forestille sig, at erhvervsbygningen blev indrettet til Box udlejning, som er meget efterspurgt i byen. Det ville kunne generere en betydelig lejeindtægt, som evt. kunne suppleres med en lejeindtægt for udlejning af kontorafsnittet. Erhvervsdelen kunne naturligvis også lejes ud til mange andre formål. Udlejning af erhvervsdelen ville betyde, at køber kan bo i den eksklusive bolig for meget få penge, da lejeindtægten ville kunne dække en stor del af huslejen.

Der er en opdateret plantegning under udarbejdelse.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
120.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
172,-
Årlige driftsudgifter kr.
41.665,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
60,-
Pris i kr.
3.995.000,-
Afkast %
1,94 %
Kr./m²
5.723,-

Lokalet

Etage areal
698 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3337 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Indgangsparti
Parkering
Reception
Swimmingpool
Træterrasse
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Internet

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere