SENEST SET
FAVORITTER

Klosteret 5A, 6100 Haderslev

Unik ejendom, fantastisk beliggenhed

6.475.000,-
6,00 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7333 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 62001326

Helt unik ejendom med fantastisk beliggenhed i Haderslev

Her udbydes en af byens absolut bedste og mest velbeliggende investeringsejendomme. Ejendommens nuværende ejer, gennem snart 40 år, har løbende renoveret og forbedret ejendommen således, at den i dag fremstår i en rigtig flot stand. Der er hele vejen igennem anvendt kvalitetsmaterialer og brugt mange timer på at kæle for detaljerne. Ejendommen har facader mod Klostret og udsigt ned til dammen fra gårdhaven. Der medfølger egne p-pladser til ejendommen.

Ejendommen indeholder 7 gode lejligheder i en rigtig flot stand. Alt er løbende blevet forbedret, renoveret og udskiftet. Den store lejlighed på knap 200 m², som bebos af nuværende ejer, bør særligt fremhæves idet denne fremstår meget unik med bolig på flere niveauer, flotte klinke- og trægulve, altan med udsigt og egen vinkælder. Den generelle stand for de øvrige lejemål er over middel og flere af lejlighederne har flot udsigt. Den samlede lejeindtægt udgør lige over 500.000 kr. og kan forventelig øges på sigt idet, der vurderes at være lejereserve i flere af lejemålene. Lejemålene bebos af rolige og udvalgte lejere.

Ejendommen er unikt beliggende på Klostret 3 til 5 i hjertet af Haderslevs gamle bydel. Hele gaden præges af ældre og velholdte byhuse og er generelt bare yderst charmerende og ikke mindst populær blandt både boligejere og lejere. Byens cafemiljø, restauranter og handelsliv med gågaden og Domkirken ligger lige rundt om hjørnet. Det er desuden kort afstand til det hyggelige miljø omkring Haderslev dam i den ene retning og lystbådehavnen i den anden. Der er offentlig transport i form af bybusser lige ved døren og motorvej E45 ligger 5 -10 minutters kørsel fra ejendommen. Kort opsummeret en af byens absolut bedst beliggende investeringsejendomme.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
505.812,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
671,-
Årlige driftsudgifter kr.
122.936,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
163,-
Pris i kr.
6.475.000,-
Afkast %
6,00 %
Kr./m²
8.588,-

Lokalet

Etage areal
754 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1236 m²

Faciliteter

Altan
P-plads
Trægulve
Vinkælder

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere