SENEST SET
FAVORITTER

Kløvervej 17, 6500 Vojens

5 udlejede ejerboliger sælges samlet

4.100.000,-
5,96 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 212983

Ejendommene er velholdte

Her udbydes en mindre portefølje af 5 ejerboliger som alle er udlejet. Boligerne består at et enkelt parcelhus, 3 enheder bygget som dobbelthuse og den sidste ejerbolig er i rækkehusbebyggelse. Alle ejendomme er velholdte og boligerne fremtræder i en god udlejningsmæssig stand. Alle boliger har egen have og lejerne passer alle udvendige arealer som var huset deres eget. Alle lejerne er tilmeldt varmeforsyningen, og udlejer skal således ikke udarbejde varmeregnskab. Afregning af vand er meget enkel, idet lejeres forbrug svarer til forbrug på hovedmåler.

Kløvervej 17, Vojens:
Boligen er beliggende i etplans dobbelthus opført i 1958 i røde mursten. Boligarealet er 117 m² og hertil kommer en tilbygget vinterstue mod haven, der ikke er registreret på BBR. Til boligen hører 26 m² kælder samt garage. Ejendommen er tilsluttet fjernvarme.

Kløverstien 3, Vojens:
Boligen er beliggende i dobbelthus opført i 1956 i røde mursten. Boligen er i et plan og har et boligareal 122 m² inklusive 12 m² indbygget udestue. Herudover er der carport og udhus til ejendommen. Opvarmning sker med fjernvarme som lejer er tilsluttet.

Søndergade 87 Vojens:
Boligen er et endehus i en større rækkehusbebyggelse og har derfor en medfølgende garage. Boligen er opført i 1965, og har indenfor de seneste år fået efterisoleret ydervæggene, der i dag er beklædt med profilplader. Boligen er i 2 plan og har et areal 105 m² samt en 57 m² meget anvendelig underetage (kælder) med bl.a. vaskerum. På 1.sal er der udgang til terrasse. Opvarmningen foregår med eget fyr der er tilsluttet naturgas.

Stationsvej 9, Vojens:
Boligen en et fritliggende parcelhus i 2 plan, med et samlet boligareal på 127 m². Hertil kommer 29 m² kælder samt et udvendigt redskabsrum. Boligen er gennemrenoveret og fremstår i en rigtig god stand med b.la. Sortglaserede teglsten på taget. Husets facader er vandskuret og malet og boligen har nyere vinduer. Ejendommen opvarmes med eget fyr der er tilsluttet naturgas.

Havvejen 2B Sdr. Vilstrup:
Boligen er beliggende i dobbelthus opført i 1987. Huset er bygget i røde mursten med røde tegl på taget. Boligarealet er på 117 m² inkl. de 44 m² der er placeret i tagetagen. Til boligen hører carport, egen have med fliseterrasse. Opvarmning af boligen er med eget naturgasfyr.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
334.149,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
586,-
Årlige driftsudgifter kr.
92.415,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
162,-
Pris i kr.
4.100.000,-
Afkast %
5,96 %
Kr./m²
7.193,-

Lokalet

Etage areal
570 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3023 m²

Faciliteter

Garage
Kælder
Redskabsrum
Teglsten
Terrasse

Teknik

Fjernvarme
Naturgasfyr

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere