SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 48A, 6100 Haderslev

Investeringsejendom fri til køber

1.975.000,-
-0,26 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 21545201

2 erhvervslejemål og 2 boliglejemål

2 markante og meget flotte ejendomme midt i Haderslevs historiske bymidte.

Denne ejendom er synligt og centralt beliggende på hjørnet af Storegade og Vestergade. Ejendommen er således tæt placeret på gågade og på omkørselsvejen ud af byen.

Den er indeholdende 2 erhvervslejemål og 2 boliglejemål. Til begge erhvervsenheder er der indgang direkte fra Storegade. Boliglejemålene tilgås begge fra facade der vender mod Vestergade. Erhvervsenheden i Storegade 48A udgør et fint lille lejemål, velegnet til frisør, klinik eller kontor. Det andet erhvervslejemål beliggende i Storegade 48B fremstår i flot stand, efter en større renovering i 2014 - dette lejemål vurderes at kunne indrettes til en beboelseslejlighed.

De to lejligheder placeret på henholdsvis Vestergade 1A + 1B fremstår også i udlejningsmæssig rigtig fin stand, specielt skal bemærkes 1A, som er i to plan med synlige bjælker.

Facaderne fremstår pudsede, den ene med en markant rød farve, som er blevet renoveret i 2014. I den forbindelse er facadevinduer og dør til erhvervslejemålet ligeledes skiftet. Den anden del af bygningen fremstår med et hvidmalet udtryk, hvor de mange detaljer i facaden er bibeholdt. Denne del af bygningen er fredet.

For optimering af genudlejning, vil erhvervsenheden i nr. 48B kunne omlægges til boliglejemål, en sådan statusændring vil kræve en byggetilladelse.

Hele ejendommen står pt. tom og sælger har ikke forsøgt udlejning, efter at den sidste lejer er fraflyttet ejendommen i foråret 2024. Det har aldrig været et problem at få udlejet de to boliglejemål, men på grund ændret forretningsmæssigt fokus er det ikke gjort af nuværende ejer. En fin ejendom, som er klar til genudlejning og en ny ejer.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
5.124,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
15,-
Pris i kr.
1.975.000,-
Afkast %
-0,26 %
Kr./m²
5.675,-

Lokalet

Etage areal
348 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
197 m²

Faciliteter

Bjælker
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere