SENEST SET
FAVORITTER

Gravene 14A, 6100 Haderslev

Central beliggenhed i Haderslev

82.000.000,-
7,20 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 214833

Enestående investeringsmulighed

Her er tale om en sjælden udbudt ejendom alene grundet den centrale beliggenhed og størrelse. Der udbydes ikke mange investeringsejendomme i Sydjylland med en så god og central beliggenhed og med alle ejendomme beliggende i en samlet geografisk enhed.

Ejendommen blev opført i 1991-1993, dog er den markante og bevaringsværdige ejendom med facade til gågaden opført i 1905.

Alle ejendommene ligger i karréforløb fra Storegade til Gravene og danner til sammen rammen om et stort gårdareal i centrum. Dette gårdrum er et helt unik byrum, hvor der er mulighed for at skabe et atmosfærefyldt byrum med udeservering og kulturelle tiltag. Med tiden har flere spisesteder allerede placeret sig i området og udnytter dermed de gode muligheder der er for udeservering.
Nye ejere kan i endnu højere grad være med til at skabe et helt unikt udeserveringsmiljø, som får endnu flere gæster til at opsøge området når de skal nyde en god frokost eller kold fadøl i sommerperioden. Det er bestemt en mulighed for at området kan blive et af Haderslevs meste besøgte byrum.

Hele ejendommen har en god bygningskvalitet og er løbende blevet holdt ved lige. Ejerne har haft rullende vedligeholdelsesplaner på ejendommen og der er således gennem årene blevet foretaget vedligehold af facader, belægninger, vinduer, maling af overflader, delvis udskiftninger af køkkeninventar m.m. Vedligehold pågår fortsat, ligesom der ligger vedligeholdelsesplaner nogle år frem.

En del af ejendommen er opdelt i ejerlejligheder og dermed er der for køber en mulighed for at foretage løbende frasalg af henholdsvis boligenheder eller erhvervslokaler.

Under dele af ejendommen er opført parkeringskælder med 39 p-pladser. Adgang sker med fjernbetjent portåbner og fra P-kælderen er der 2 trappeopgange i hver sin del af bygningen samt en elevator i forbygningen.

Kontakt os for flere oplysninger.

Forslag til anvendelse

Spisested

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
7.034.779,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
868,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.748.662,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
216,-
Pris i kr.
82.000.000,-
Afkast %
7,20 %
Kr./m²
10.117,-

Lokalet

Etage areal
8105 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6056 m²

Faciliteter

Gårdareal
Frokost
Parkeringskælder

Teknik

Elevator

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere