SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 75, 6100 Haderslev

Til eget brug eller investering

2.300.000,-
-0,79 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 215082

Velbeliggende erhvervsejendom

Erhvervsejendom til eget brug eller projektudvikling på attraktiv gade med stort befæstet parkeringsareal mod Haderslev dam.

På Storegade 75 ligger denne ejendom, som i mange år har været anvendt af ejeren selv, til samling og arrangementer i foreningen. Foreningen er vokset ud af lokalerne og sælger, da de har brug for mere plads.

Indretningen af ejendommen er med indgang fra Storegade til fordeler-gang med adgang til en af de to store sale i stueplan, velindrettet stort anretter køkken, toiletter samt etagen anden store sal, som er bygget til ejendommen i 1974. Fra gangen er der trappe til 1. salen, som indeholder endnu en sal med lille thekøkken samt 2 værelser som er godkendt til beboelse, derudover et lille pulterrum. Der er med adgang fra gården, lille kælderrum hvor ejendommens installationer er at finde. Fra parkeringsarealet bagved ejendommen er der også indgang til fordeler-gangen i stueplan.

Ejendommen er anvendelig til domicil for alle virksomheder med behov for synlighed og gode parkeringsforhold, eller naturligvis til forsamlings-/selskabslokale som nuværende ejer har anvendt ejendommen til i mange år. Alternativ anvendelse, er til projektudvikling og indretning af lejligheder, som forventes at kunne lade sig gøre jf. planbestemmelser, idet store dele af Storegade er med lejligheder i alle etager.

Grundarealet er på i alt 908 m² og er helt lukket af med muret afskærmning mod naboerne og med låge i, ved indkørslen fra Storegade. Hele grunden er befæstet med SF sten.

Specielt skal fremhæves den gode placering på Storegade og ikke mindst det store befæstet parkeringsareal mod dammen.

Her kan erhverves en ejendom til en bred målgruppe, til såvel eget brug eller investering. ejendommen fremstår i rigtig god vedligeholdelsesmæssig stand og er med flotte detaljer på facaden mod Storegade.

Forslag til anvendelse

Domicil

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
18.450,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
47,-
Pris i kr.
2.300.000,-
Afkast %
-0,79 %
Kr./m²
5.823,-

Lokalet

Etage areal
395 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
908 m²

Faciliteter

Kælderrum
Parkeringsareal
Pulterrum
Selskabslokale
Thekøkken
Toiletter
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere