SENEST SET
FAVORITTER

Torvet 3, 6100 Haderslev

Unik investeringsejendom med projektmuligheder

6.900.000,-
8,92 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 211151

Beliggende ud til attraktivt område i Haderslev centrum

I 1900 blev ejendommen Torvet 3 opført med H. Holler som arkitekt. Ejendommen er opført i røde sten med bånd af mørkbrændte sten og blændingsfelter over og under vinduer, i etagebånd og hovedgesims. Detaljerne ses stadig i dag og giver ejendommen et arkitektonisk smukt udtryk.
Ejendommen består af i alt 11 lejemål hvoraf 3 lejemål er erhvervslejemål. Der har i mange år været biograf i ejendommen og i forbindelse med, at der er etableret ny biograf på Jomfrustien, er der nu mulighed for at udvikle den gamle biograf til et nyt spændende projekt.
Det er kun fantasien der sætter grænser - den gamle biograf har brug for ildsjæle der kan se potentiale og muligheder i dette spændende projekt. En anvendelse til restaurant eller lignende kræver dog godkendelse fra kommunen. Da ejendommen er bevaringsværdig er det et krav at den oprindelige facade fastholdes eller genskabes, jf. lokalplanen. Kontakt Nordicals for mere info.

Den gamle biograf rummer 792 m². som i dag er opdelt på forhal, salgsareal/kiosk 2 biografsale, venteområde samt diverse kontorer og lagerplads. Da ejendommen er beliggende i stueplanen, har man direkte udgang til Torvet. På Torvet ligger flere restaurationer, hvilket giver et livligt og besøgt miljø, specielt om foråret/sommeren, når der er udeservering på Torvet.

Herudover rummer ejendommen 8 boliglejemål samt 2 erhvervslejemål. Alle lejemål er meget velholdte og i god stand. Bag ved ejendommen følger 4 garager samt 6 p-pladser med. Bag ejendommen er der også omkring 400 m2 grund, som kan udnyttes til f.eks. flere p-pladser.

Man har som køber her mulighed for, at købe en af Haderslev centrums mest kendte adresser, og selv være med til at skabe rammerne om et nyt og spændende projekt.

Forslag til anvendelse

Biograf
Projektmulighed

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
892.868,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
557,-
Årlige driftsudgifter kr.
297.817,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
186,-
Pris i kr.
6.900.000,-
Afkast %
8,92 %
Kr./m²
4.307,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1602 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1834 m²

Faciliteter

P-plads
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK