SENEST SET
FAVORITTER

Torvet 3, 6100 Haderslev

Unik investeringsejendom med projektmuligheder

8.500.000,-
10,24 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 74 53 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 211151

Beliggende ud til attraktivt område i Haderslev centrum

I 1900 blev ejendommen Torvet 3 opført med H. Holler som arkitekt. Ejendommen er opført i røde sten med bånd af mørkbrændte sten og blændingsfelter over og under vinduer, i etagebånd og hovedgemins. Detaljerne ses stadig i dag og giver ejendommen et arkitektonisk smukt udtryk. Den ikoniske adresse bliver nu sat til salg.
Ejendommen består af i alt 11 lejemål hvoraf 3 lejemål er erhvervslejemål. Der har i mange år været biograf i ejendommen og i forbindelse med, at der etableres ny biograf på Jomfrustien er der nu mulighed for at udvikle den gamle biograf til et nyt spændende projekt.
Det er kun fantasien der sætter grænser - den gamle biograf har brug for ildsjæle der kan se potentiale og muligheder i dette spændende projekt. En anvendelse til restaurant eller lignende kræver dog godkendelse fra kommunen. Da ejendommen er bevaringsværdig er det et krav at den oprindelige facade fastholdes eller genskabes, jf. lokalplanen. Kontakt Nybolig Erhverv for mere info.

Den gamle biograf rummer 792 m². som i dag er opdelt på forhal, salgsareal/kiosk 2 biografsale, venteområde samt diverse kontorer og lagerplads. Da ejendommen er beliggende i stueplanen, har man direkte udgang til Torvet. På Torvet ligger flere restaurationer, hvilket giver et livligt og besøgt miljø, specielt om foråret/sommeren, når der er udeservering på Torvet.

Herudover rummer ejendommen 8 boliglejemål samt 2 erhvervslejemål der alle er udlejet. Alle lejemål er meget velholdte og i god stand. Bag ved ejendommen følger 4 garager samt 6 p-pladser med. Både garager og p-pladser er i dag fuldt udlejet.

Man har som køber her mulighed for at købe en af Haderslev centrums mest kendte adresser, og selv være med til at skabe rammerne om et nyt og spændende projekt.

Køber har rig mulighed for at planlægge og udarbejdet projektet over tid, da biografen først er ledigt fra foråret/sommer 2018 når den nye biograf på Jomfrustien åbner.

Forslag til anvendelse

Restauration
Kiosk
Biograf
Projektmulighed
+Mere

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.143.068,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
714,-
Årlige driftsudgifter kr.
295.981,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
185,-
Pris i kr.
8.500.000,-
Afkast %
10,24 %
Kr./m²
5.306,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1602 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1834 m²

Faciliteter

P-plads

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere