SENEST SET
FAVORITTER

Strevelinsvej 34, 7000 Fredericia

Sjældent udbudt portefølje i Fredericia.

242.000.000,-
5,45 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7583 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 71000566

Sjældent udbudt portefølje beliggende ud til motorvej E20 i Fredericia.

Strevelinsvej 34:
Ejendommen er opført i 2011 og har et samlet erhvervsareal på 2.597 kvm. Ejendommen er opført i udsøgte og eksklusive materialer, belysningen er ganske speciel veldesignet til ejendommen. Via flot anlagt indkørsel entreres den overdådige reception. Herfra er der på samme plan adgang til kantine med produktionskøkken, relax område med barområde og lounge, billiard rum, 2 bowlingbaner, fitnesslokale samt adgang til kælderen og teknik/serverrum.
1. og 2. er indrettet med enkeltmands-kontorer, storrumskontorer samt mødelokaler med gode lysindfald. På 2. sal er der endvidere adgang til flot anlagt tagterrasse.

Ejendommen er opført som domicillejemål for selskabet Monjasa A/S. Ejendommen er fuldt udlejet på en længerevarende lejekontrakt med uopsigelighed for lejeren indtil 31.12.2024.

Strevelinsvej 38-40:
Ejendommen er opført i 2009 og har et samlet erhvervsareal på 4.106 kvm. Ejendommen er en arkitektonisk perle, hvor sammenspillet mellem de udsøgte materialevalg går op i en højere enhed.

Ejendommen er indrettet med stor præsentabel reception, hvorfra der er adgang til showroom. I forbindelse med showroomet er der adgang til åbent 'culinarium' der anvendes til demonstrationer, og som via glasdøre kan adskilles fra den resterende del af huset. I forlængelse heraf er ejendommens kantine med tilhørende produktionskøkken. Via ejendommens interne trapper eller elevator når man 1. og 2. sal, som er indrettet med store lyse kontofælleskaber, små og større enkelt-mandskontorer, mødelokaler, printer/kopirum, tekøkken samt toiletter. Der er herudover to konferencelokaler. Ejendommen har vareindlevering, hvor der også er indrettet et mindre 'værksted'.

Ejendommen er fuldt udlejet og er opført som domicillejemål for Electrolux Home Products A/S, der benytter ejendommen som kontordomicil samt udstilling. Electrolux har fremlejet et mindre areal på ca. 327 kvm til Adecco A/S. Lejemålet kan opsiges med 6 måneders varsel.

Vesterballevej 25:
Ejendommen er opført i 2007 og har et samlet erhvervsareal på 3.164 kvm. Ejendommen benyttes til administration og kontor af husets lejere som bl.a. består af advokatfirmaerne Trolle og Stage, Mammen Cheese, Dansk Metal og Optimum Ventilation, der er pt 2 lejemål der er ledig som samlet udgør 606 kvm. Uopsigelighedsperioden for de forskellige lejere varierer fra 2021 - 2022.

Ejendommens store grundareal på i alt 13.462 kvm giver mulighed for udvikling af ejendommen ved opførelse af endnu en bygning på ejendommen på ca. 3.100 kvm.

Vesterballevej 27:
Ejendommen er opført i 2002 og udvidet i 2008 og har et samlet erhvervsareal på 2.729 kvm. Ejendommen er opført i udsøgte og eksklusive materialer og modtog i 2003 Fredericia Kommunes Arkitekturpris.

Bygningen entreres fra hall der fører op til 1. sal og 2. sal eller via elevator. Ejendommens længer á hver 2 etager er indrettet med 4 separate afsnit, der indeholder enkeltmandskontorer, storrumskontorer, tekøkken, toiletter, garderobe samt mindre arkiv/serverrum. på 1. salen er 'vinklen' indrettet med mødelokaler, toiletter samt tekøkken. På 2. sal er dette område indrettet med 2 mødelokaler, kantineområde med mulighed for opdeling med foldedør samt toiletter og køkken med depot.
I stueplan fører aflåst gang til teknikrum, arkiv med rullereoler, mindre køkken/showrroom med udgang til terrasse samt omklædningsrum med badefaciliteter.

Ejendommen er udlejet til kontor- og servicevirksomhed på gode vilkår til Hartmann A/S, Yara Danmark Gødning A/S, Max Bögel International SE, Eurowagon, Simotec ApS, Malik Supply ApS, KTK Group og ALL NRG Group A/S. Der er ca. 163 kvm. ledige arealer fordelt på 3 lejemål. Uopsigelighedsperioden for de forskellige lejere varier frem til 2021.

Idet der er tale om salg af selskabet henvises til den på side 10 viste opstilling, som viser hvorledes salgssummen er sammensat samt prisen for aktierne.

Forslag til anvendelse

Kontor
Showroom
Enkeltmandskontor
Domicillejemål
+Mere

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
12.476.196,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
990,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.001,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
242.000.000,-
Afkast %
5,45 %
Kr./m²
19.212,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
12596 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
37257 m²

Faciliteter

Depot
Fitnesslokale
Garderobe
Hall
Kantine
Tekøkken
Lounge
Omklædningsrum
Reception
Storrumskontor
Terrasse
Toiletter
Køkken
Kontor
+Mere

Teknik

Elevator
Printer
Teknikrum
Ventilation
+Mere

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Nov2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK