SENEST SET
FAVORITTER

Strevelinsvej 34, 7000 Fredericia

Sjældent udbudt portefølje i Fredericia.

312.345.000,-
5,75 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7583 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 71000566

Sjældent udbudt portefølje beliggende ud til motorvej E20 i Fredericia.

Strevelinsvej 34:
Ejendommen er opført i 2011 og har et samlet etageareal på 2.597 m² Ejendommen er opført i 3 etager og har facader af glas. Taget er beklædt med tagpap. I forbindelse med ejendommen er der etableret parkeringsarealer til eksklusiv brug for lejer. Ejendommen er opført i udsøgte og eksklusive materialer, belysningen er ganske speciel veldesignet til ejendommen. Kølekapaciteten er dimensioneret efter at der skal kunne holdes en temperatur på 18 grader.
Via flot anlagt indkørsel, med belysning indbygget i granitafskærmning, entreres den overdådige reception gennem karrusel. Herfra er der på samme plan adgang til kantine med produktionskøkken, relax område med barområde og lounge, billiard rum, 2 bowlingbaner, fitnesslokale med tilhørende baderum samt adgang til kælderen og teknik/serverrum.

Strevelinsvej 38-40:
Ejendommen er opført i 2009 og har et samlet etageareal på 3.605 m² Ejendommen er opført i 3 etager og har facader af glas og betonelementer. Taget er udført med taghældning og er beklædt med tagpap.
Ejendommen er en arkitektonisk perle, hvor sammenspillet mellem de udsøgte materialevalg går op i en højere enhed.
Ejendommen er indrettet med stor præsentabel reception, hvorfra der er adgang til showroom. I forbindelse med showroomet er der adgang til åbent 'culinarium' der anvendes til demonstrationer, og som via glasdøre kan adskilles fra den resterende del af huset. I forlængelse heraf er ejendommens kantine med tilhørende produktionskøkken.
Via ejendommens interne trapper eller elevator når man 1. og 2. sal, som er indrettet med store lyse kontofælleskaber, små og større enkelt-mandskontorer, mødelokaler, printer/kopirum, tekøkken samt toiletter. Der er herudover to konferencelokaler, der kan omdannes til et større lokale (benyttes af husets kunder). Ejendommen har vareindlevering, hvor der også er indrettet et mindre 'værksted'.

Vesterballevej 25:
Ejendommen er opført i 2007 og har et samlet etageareal på 3.615 m² Ejendommen er opført i 3 etager og har facader bestående af forskelligt materialevalg, herunder større glaspartier. Taget er beklædt med tagpap. Ejendommen omfatter også parkeringsarealer til brug for ejendommens lejere og brugere.
Ejendommen er indrettet og benyttet til administration og kontor af husets lejere som bl.a. består af advokatfirmaerne Trolle og Stage, Mammen Cheese, Dansk Metal og Optimum Ventilation, der er pt 2 lejemål der er ledig som samlet udgør 606 m².
Uopsigelighedsperioden for de forskellige lejere varierer fra 2021 - 2022.

Vesterballevej 27:
Ejendommen er opført i 2002 og udvidet i 2008 og har et samlet etageareal på 2.705 m² Ejendommen er opført på søjler med facader af glas og metalplader. Taget er beklædt med tagpap. I forbindelse med ejendommen er der etableret parkeringsarealer til eksklusiv brug for lejere og gæster. Ejendommen er opført i udsøgte og eksklusive materialer og modtog i 2003 Fredericia Kommunes Arkitekturpris.
Bygningen entreres fra hall der fører op til 1. sal og 2. sal eller via elevator. Ejendommens længer á hver 2 etager er indrettet med 4 separate afsnit, der indeholder enkeltmandskontorer, storrumskontorer, tekøkken, toiletter, garderobe samt mindre arkiv/serverrum. på 1. salen er 'vinklen' indrettet med mødelokaler, toiletter samt tekøkken. På 2. sal er dette område indrettet med 2 mødelokaler, kantineområde med mulighed for opdeling med foldedør samt toiletter og køkken med depot.

Nyvang 16:
Ejendommen er opført i 2007 i eksklusive materialer og med godt lysindfald samt en fremragende udsigt. Fælles konference- og undervisningslokale samt kantine. Ejendommen er beliggende på en stor grund på 23.115 m² med gode parkeringsmuligheder og med få hundrede meter til motorvej E20.
Ejendommen er udlejet til kontor- og servicevirksomheder som bl.a er hovedlejeren Jacobs Douwe Egberts Dk ApS, Muehlhan A/S, Forsikringsmæglere Willis, Columbus og Bunker Holding A/S.
Uopsigelighedsperioden for de forskellige lejere varierer frem til 2024.

Forslag til anvendelse

Kontor
Enkeltmandskontor
Showroom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
17.679.491,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.404,-
Årlige driftsudgifter kr.
402.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
32,-
Pris i kr.
312.345.000,-
Afkast %
5,75 %
Kr./m²
24.797,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
12596 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
37257 m²

Faciliteter

Depot
Baderum
Fitnesslokale
Garderobe
Glasparti
Hall
Kantine
Tekøkken
Lounge
Parkeringsareal
Reception
Storrumskontor
Toiletter
Køkken
Kontor
+Mere

Teknik

Elevator
Printer
Ventilation

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Jun2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere