SENEST SET
FAVORITTER

Ådalsparken 15, 6710 Esbjerg V

Solid og sikker investeringsejendom

13.800.000,-
7,02 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001590

Velbeliggende ved indfaldsvej, ombygget/nyindrettet i 2010 og udlejet til stabil lejer (Fitness World) med lang uopsigelighed

God, solid investeringsejendom, ombygget til fitness i 2010 og udlejet til stabil lejer, nu til 2030

Med god beliggenhed i Esbjerg V, synligt i forhold til indfaldsvej og med særdeles gode adgangs- og parkeringsforhold, ligger denne investeringsejendom. Ejendommen har været fuldt udlejet til samme lejer (Fitness World) siden 2010, som i 2020 forlængede sin bindingsperiode, så den nu gælder helt frem til 2030.

Ejendommen er oprindelig opført i 1987 (til detailsalg for Tæppeland), som en U-formet rødstensbygning i ét plan og med afvalmet tegltag. Det bebyggede areal udgør 1.644 m², som i dag også udgør Fitness Worlds lejemål.

I 2010 blev ejendommen gennemgribende ombygget og nyindrettet til fitnesscenter – bl.a. med nye gulve, lofter og belysning, nye elinstallationer – herunder et nyt stort ventilationsanlæg, rummelige omklædningsrum med badefaciliteter m.v.

Ejendommen er stadig i dag en af Esbjergs største og mest velindrettede fitnesscentre. Her er der god plads til det hele – med mulighed for inddeling af fitnesscentret i forskellige sektioner, et stort lokale til holdtræning, et særskilt spinninglokale, et afskærmet loungeområde med stole og borde, receptionsområde samt personaleafsnit med køkken og velfærdsfaciliteter. Indvendigt fremtræder ejendommen pæn og præsentabel overalt.

Udvendigt fremstår ejendommen også i en pæn og velvedligeholdt stand – og bygningen er opført i vedligeholdelsesvenlige materialer, med facader i ”blanke” røde mursten og med to-lags-termoruder i aluminiumsrammer, der er afskærmet med tagudhæng hele vejen rundt. I 2020 blev der investeret godt 1 mio kr. i nyt tag, og der ses ikke grundlag for de store fremadrettede investeringer udvendigt på bygningen.

Ejendommen ligger på en 5.400 m² stor, regulær grund, som delvist er udlagt i græs og et stort parkeringsareal med plads til ca. 80 parkerede biler. Der er desuden mulighed for tilbygning på grunden (op til 1.056 m² ekstra), idet grunden må bebygges med 50 %.

For nærmere info og aftale om fremvisning – kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Beliggenheden/nærområdet:
Ejendommen ligger ved en af de mest trafikerede indfaldsveje i Esbjerg, Tarphagevej, i bydelen Sædding.

Som fitnesscenter ligger ejendommen strategisk godt placeret – tæt på store beboelsesområder og med optimale adgangs- og parkeringsforhold. Inden for 10 minutters kørsel er der således ca. 12.000 husstande og ca. 30.000 beboere.

Der er desuden busstoppested kun ca. 200 meter fra ejendommen og dermed også god forbindelse med offentlig trafik.

På modsatte side af Tarphagevej ligger det store udbyggede erhvervsområde, Sædding Erhvervsområde.

Om Fitness World:
I 2005 åbnede Fitness World sit første fitnesscenter på Gasværksvej i København med henblik på at udfordre det dyre danske fitnessmarked på både pris, kvalitet, effektivitet og udvalg. Fitness World var de første til at eliminere de lange bindingsperioder, som var standarden i Danmark. Det blev hurtigt klart, at modellen var populær hos danskerne, hvilket førte til, at Fitness World åbnede mange flere fitnesscentre de kommende år.

I dag har Fitness World ca. 179 centre i Danmark og beskæftiger i omegnen af 4.300 holdinstruktører, personlige trænere, kostvejledere og centermedarbejdere. De sørger for, at næsten en halv million danskere, hver eneste dag kan træne og motionere.

Foruden, at der næsten altid ligger et center i nærheden af enhver dansker, så gør størrelsen det også muligt for Fitness World at tilbyde et langt bredere holdudbud, bedre faciliteter og en flere medlemsfordele end sine konkurrenter.

Kilde: www.fitnessworld.com/dk2/om-fitness-world

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.050.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
639,-
Årlige driftsudgifter kr.
81.801,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
50,-
Pris i kr.
13.800.000,-
Afkast %
7,02 %
Kr./m²
8.394,-

Lokalet

Etage areal
1644 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5400 m²

Faciliteter

Loungeområde
Omklædningsrum
Parkeringsareal
Receptionsområde
Tegltag
Køkken

Teknik

Ventilationsanlæg

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere