SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 36, 6740 Bramming

Velbeliggende dagligvarebutik i Bramming

16.600.000,-
8,91 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001144

På en god, central placering i Bramming, sælges nu denne ejendom på i alt 2.066 kvm, der er udlejet til Coop Danmark A/S.

Dagligvareforretning på i alt 2.066 kvm, beliggende på 4.072 kvm stor, regulær grund midt i Bramming

På en god, central placering i Bramming, sælges nu denne ejendom på i alt 2.066 etagemeter, der er fuldt udlejet til en dagligvareforretning (SuperBrugsen v/ Coop Danmark A/S).

Den ældste del er fra 1930, men ejendommen er sidenhen væsentlig om-/tilbygget, senest i 1986 ifølge BBR. I bebygget plan (grundplan) udgør ejendommen 1.863 kvm, mens kælder-areal udgør 147 kvm og den overdækkede læsserampe udgør 56 kvm.

Ejendommen er opført i gode, solide materialer – med facader i vandskurede, malede mursten og med bølgeeternit på taget.

Der er kundeadgang til/fra butikken via et pænt indgangsparti med vindfang i ejendommens sydvestvendte gavl. Indvendigt består dagligvareforretningen af et stort åbent butiksareal på ca. 1.200 kvm, som rummer både postafdeling og bagerafdeling og kioskområde i den forreste del. Hertil kommer husets egen slagterafdeling langs butikkens ene langside – med hvad dertil hører af kølerum og forarbejdningsfaciliteter – og i tilknytning hertil, en delikatesseafdeling.

Bagerst i butikken er indrettet afdeling med køl og frostvarer, der har mulighed for direkte vareforsyning via bagvedliggende perron med læsserampe.

Personaleafsnit med køkken, frokostrum, omklædningsrum og toiletfaciliteter er placeret i det nordlige hjørne og har egen selvstændig indgang.

Det primære lagerafsnit er placeret i ejendommens østlige hjørne, hvor der er optimale betingelser for vareindlevering og emballagehåndtering via den bagvedliggende perron og læsserampe. I lageret er samtidig indrettet kontor og toilet.

Fra lagerdelen er der indvendig adgang til en kælder på i alt 147 kvm, der dog blot benyttes som fjernlager og teknikrum.

På grunden er anlagt en stor kundeparkeringsplads, som med to indkørsler er nem at komme til og fra. Her er ca. 50 p-pladser.

Ejendommen er beliggende på en god, regulær grund på 4.072 kvm i centrum af Bramming – meget tæt på byens handelsgade.

Grunden ligger på hjørnet af Nørregade/Plantagevej, hvormed synligheden er stor lige netop det sted, hvor de fleste af byens borgere naturligt kommer forbi. Således er Nørregade/Plantagevej primære færdselsårer fra de store boligområder i byens nordvestlige og nordøstlige bydele.

Kort info om Bramming:
Bramming er med sine 7.153 indbyggere (2018) den 3. største by i Esbjerg Kommune. Før kommunesammenlægningen i 2007 var Bramming hovedbyen i Bramming kommune.

Byens ophav går langt tilbage, men udviklingen tog fart, da man i 1874 blev en væsentligt ”stationsby” og der anlagdes den første jernbane mellem Lunderskov og Esbjerg, og der igen i 1875 blev udbygget mod Ribe og igen i 1916 mod Grindsted. Nu om dage stopper både regionaltog, InterCity og InterCityLyn på Bramming Station på vejen mellem Esbjerg og København/Århus. Desuden kører Arriva tog mellem Esbjerg og Niebüll i Tyskland.

Bramming er i dag en by, som byder på det meste – hvorfor også mange børnefamilier vælger at bosætte sig her og nye beboelseskvarterer er skudt op de senere år. Her er gode skoler og institutioner, masser af fritidstilbud og tilhørende faciliteter, sportshaller og svømmehal. Ligeledes rummer byen rummer et handelsliv med udvalgsbutikker og specialforretninger, samt det velkendte permanente loppemarked ”Blå Marked”. I Bramming ligger sågar en af Danmarks ældste biografer, Kosmorama.

Fra Bramming er der ca. 17 km til Esbjerg mod vest, ca. 18 km til Ribe i syd og kun ca. 4 km til nærmeste motorvejsafkørsel på Motorvej E20.

Forslag til anvendelse

Dagligvareforretning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.747.257,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
911,-
Årlige driftsudgifter kr.
268.508,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
140,-
Pris i kr.
16.600.000,-
Afkast %
8,91 %
Kr./m²
8.650,-

Lokalet

Etage areal
1919 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4072 m²

Faciliteter

Vindfang
Toilet
Indgangsparti
Kælder
Læsserampe
Omklædningsrum
P-plads
Køkken
Kontor

Teknik

Køl
Teknikrum

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere