SENEST SET
FAVORITTER

Kokspangvej 60, 6710 Esbjerg V

Bolig- og erhvervsejendom (tidl. brugs)

3.400.000,-
9,24 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001624

Tidligere brugs i landsbyen Kokspang (Esbjerg V) på i alt 1.722 m2, indeholdende 6 boliger og erhverv til disposition for køber

Nu udbydes denne markante rødstensejendom til salg i landsbyen Kokspang, beliggende tæt på ”Vestkystvejen” i Esbjerg V.

Ejendommen er oprindelig opført i 1937 og har gennem årene været anvendt til forskellige erhverv. Mest kendt er ejendommen som byens brugsforretning og centrale handelssted, men den har også været anvendt af cateringsfirma, hvorfor et ”frysehus” på 128 m2 blev opført i 1997.

I 2004 blev ejendommen væsentlig ombygget, hvormed bygningen med røde mursten og rødt tegltag i dag rummer 6 store boligenheder. I det hele taget fremtræder denne bygning pæn og harmonisk i sin byggestil og tillige i en velvedligeholdt stand.

Lejlighederne varierer i størrelser fra 94 m² til 159 m² og byder på henholdsvis 3 og 4 værelser. 4 af lejlighederne har egen indgang, mens de 2 lejligheder har fælles adgangsparti i facaden. 2 af lejlighederne har ”egen have” ud mod Kokspangvej. Lejlighederne opvarmes med træpillefyr og har et energimærke ”D”.

Selve erhvervsdelen udgør i alt 1.028 m² og er til fri disposition for køber – en ganske oplagt størrelse til håndværksvirksomhed, værksted, lager eller mindre ikke-støjende produktion. Opdeling af erhvervsdelen er muligt, herunder også udlejning til 3. mand – forhør nærmere hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Ejendommen er beliggende på en stor, regulær grund på hjørnet af Kokspangvej/Kokspang Hedevej – ikke langt fra en trafikeret hovedfærdselsåre (”Vestkystvejen”). Grundarealet udgør i alt 4.172 m2 og består af 2 matrikler, som er udlagt i græs, flisebelægning og perlesten og stedvis tilplantet med træer.

Både til lejlighederne og til den særskilte erhvervsdel er der gode adgangsforhold og rigelig med plads til parkering. Benytter man i stedet offentlig transport, er der under 100 meter til nærmeste busstoppested.

Alt i alt en veldrevet investeringsejendom med tilfredse lejere, i en rolig landsby i den vestlige del af Esbjerg, til et højt og stabilt afkast.

Kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech for yderligere oplysninger eller aftale om besigtigelse.

Område/beliggenhed:
Der er en særlig atmosfære af dansk landidyl når man nærmer sig landsbyen Kokspang. Kokspang er den ene halvdel af ”tvillingebyen” Hostrup-Kokspang. Kokspang er i dag en udpræget beboelses-by med enkelte gamle gårde side om side med nyere boliger.

Selvom byen er forandret op gennem 1900-tallet fornemmer man stadig stemningen af landsby med den tryghed og ro, der følger med. Som tilflytter kan man nemt blive inddraget i det gode fællesskab, hvor alle hilser på alle.

Fra Kokspang er der kort afstand til Esbjerg Golfklub samt Hostrup Plantage, hvor der rig mulighed for at komme ud og nyde naturen.

Om end I søger indkøb, skole, daginstitution eller en sportshal, så findes dette ligeledes inden for en radius af fem kilometer. Til Varde er der 8 minutters kørsel, mens det kun tager 5 minutter at køre til Hjerting.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
510.788,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
297,-
Årlige driftsudgifter kr.
216.315,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
126,-
Pris i kr.
3.400.000,-
Afkast %
9,24 %
Kr./m²
1.974,-

Lokalet

Etage areal
1722 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4172 m²

Faciliteter

Gård
Parkering
Tegltag
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Jun2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere