SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 12, 6700 Esbjerg

Udlejningsejendom nær centrum

2.295.000,-
6,05 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3567-S

Attraktiv beliggenhed ved tættrafikkeret knudepunkt

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder en velbeliggende udlejningsejendom i Esbjerg til salg. Ejendommen, der har erhverv i stueplan og en bolig på 1. sal, er fuldt udlejet. Stuen er udlejet til bedemandsforretning og på 1. salen findes en rummelig og delevenlig lejlighed.

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende på en hjørnegrund i Storegade, med en unik synlighed, lige på den anden side af broen - og dermed stadig tæt på centrum. Beliggenheden er særdeles attraktiv da området udgør et tættrafikkeret knudepunkt, hvor centrum og Esbjerg Ø forbindes. Tilkørselsforholdende er således helt optimale både til og fra ejendommen.

Området generelt fordelt mellem boligkvarterer og mange forskellige typer erhverv. De omkringliggende erhvervsnaboer består af bl.a. Netto og Fri Bike Shop. Fra ejendommen har man gåafstand til både indkøb, skole, banegården, Broen Shopping, gågaden og det indre byliv, og beliggenheden rammer en bred målgruppe hvad angår såvel beboelse som erhverv.

Beskrivelse:
Ejendommen er opført i 1929 med til-/ombygning i 1958 jf. BBR. Ejendommen fordeler sig på hhv. 240 m² erhverv i stueplan/kælder og en 119 m² stor lejlighed på 1. salen. Erhvervslokalet er indrettet til bedemandsforretning med bl.a. kontor og personalefaciliteter, og fremstår i pæn vedligeholdelsesmæssig stand. Udenfor er der plads til kundeparkering.

På 1. sal findes en stor 4-værelses lejlighed på 119 m² der fremstår i pæn og velholdt stand. Her har man et lyst og rummeligt køkken med god plads til spisebord, et badeværelse og 3 gode værelser der kan indrettes både som kontor, tv-stue, soveværelse m.v. Med sin gode størrelse og opdeling er lejligheden meget delevenlig. Tilhørende findes også en lukket gårdhave, hvor der er plads til både grill, tørrestativ og cykelparkering etc.

Der er gode muligheder for at parkere umiddelbart ved ejendommen.


Kontakt Nordicals på 7611 0160 og forhør nærmere eller book en fremvisning.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
192.500,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
536,-
Årlige driftsudgifter kr.
54.018,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
150,-
Pris i kr.
2.295.000,-
Afkast %
6,05 %
Kr./m²
6.393,-

Lokalet

Etage areal
359 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
251 m²

Faciliteter

Badeværelse
Cykelparkering
Gårdhave
Kundeparkering
Kælder
Køkken
Kontor

Teknik

Tv

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Jun2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere