SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 73-75, 6700 Esbjerg

Boligudlejningsejendom m/ 12 lejligheder

8.200.000,-
4,18 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001490

Veldrevet boligudlejningsejendom med 789 m2 bolig, 263 m2 kælder og 165 m2 uudnyttet tagetage - beliggende på god, regulær grund

Boligudlejningsejendom med 12 lejligheder på mellem 61-72 m2 – beliggende på en god, regulær grund

Veldrevet boligudlejningsejendom i Storegade, med 12 velindrettede lejligheder, alle med eget køkken, bad og toilet samt sydvendt altan.

Ejendommen er oprindelig opført i 1936 og fremstår som et tidstypisk solidt byggeri, fuldmuret og med facader i røde mursten samt røde tegl på taget. Vinduerne er termoruder i hvide plastrammer. Alle murstensfacader er omfuget for ca. 10-12 år siden.

Ifølge BBR-meddelelsen rummer ejendommen i alt 789 m2 beboelse. Herudover er der 263 m2 kælder og 165 m2 uudnyttet tagetage,

Alle lejligheder er indrettet med entré, toilet og bad i samme rum, og har stuen placeret ud mod Storegade, mens værelse og køkken er placeret mod haven, ligesom de sydvendte altaner. Lejlighederne er løbende vedligeholdt, og alle (på nær én) har fået nyt, større køkken ved lejerskift. De 3 lejligheder på 72 m2 er 3-værelses, mens de 9 øvrige på 61-65 m2 er 2-værelses lejligheder.

Kælderen på 263 m² er tør og meget anvendelig og rummer bl.a. teknikrum, et depotrum til hver af de 12 lejere, cykelparkering, fælles vaskerum og tørrerum samt disponible rum. Vaskemaskine og tørretumbler har udlejet stillet til rådighed mod betaling fra lejerne (130 kr/person pr. måned)

Fra begge trappeopgange er der forbindelse til tagetagen på 165 m2, som ikke er udnyttet til beboelse, men som rummer gode muligheder herfor. I dag er der udelukkende depotrum samt tørreloft.

Der er elmåler på hver enkelt boligenhed, hvormed lejerne betaler direkte til forsyningsselskaber, mens der findes en elmåler for alt øvrig elforbrug. Lejerne betaler varme á conto, mens lejernes vandforbrug er indeholdt i huslejen.

Til ejendommen hører ingen parkeringspladser. Til gengæld medfølger en stor, regulær grund 1.474 grund, der i dag er udlagt i have, men som er stor nok til både at rumme en have samt et større parkeringsareal.

Alt i alt en god, gedigen ejendom med udlejningsvenlige lejligheder og et spændende potentiale.

BELIGGENHEDEN / OMRÅDET:
Ejendommen er beliggende i Storegade, der en af de større og vigtigste indfaldsveje i Esbjerg, som forbinder byens centrum i vest med Motorvej E20 i øst.

Området ligger i den østligste del af postnummer 6700, som en del af ”Østerbyen”, der er kendetegnet ved et stort beboelsesområde, der overvejende består af almindelige parcelhuskvarterer og flere boligforeninger. Tæt herpå ligger også folkeskolen ”Rørkjær Skole Urban”, der har ca. 650 elever fordelt på 30 klasser.

Langs Storegade er de fleste bebyggelser i nærområdet dog opført som åbne etagebyggerier i op til 3 plan og med parkeringsarealer i de bagvedliggende gårdarealer

Grundet den trafikale strøm i Storegade har området denne del af Esbjerg altid dannet grundlag for megen handel og erhverv. I dag ses stadig et bredt udvalg af erhverv i nærområdet, lige fra liberale kontorer og klinikker til de mindre specialforretninger og flere store dagligvarekæder.

I forhold til dagligvareindkøb er der fra Storegade 73-75 således kun 400 meter til Fakta i østlig retning, mens der kun er 300 meter til Netto i den modsatte retning.

Fra ejendommen er der desuden kort afstand til den centrale del af Esbjerg, hvorfor mange af byens faciliteter ligger indenfor gå- og cykleafstand. Eksempelvis er der kun 1 km til Esbjerg Station, hvor Shoppingcenter Broen ligger i tilknytning, mens der 1,6 km til byens torv.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
646.709,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
820,-
Årlige driftsudgifter kr.
310.022,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
393,-
Pris i kr.
8.200.000,-
Afkast %
4,18 %
Kr./m²
10.393,-

Lokalet

Etage areal
789 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1474 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Cykelparkering
Depotrum
Toilet
Gårdareal
Kælder
Parkeringsareal
Køkken
Kontor

Teknik

Teknikrum
Tørretumbler
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere