SENEST SET
FAVORITTER

Hjerting Strandvej 20, 6710 Esbjerg V

Investeringsejendom ved vandet i Esbjerg

5.795.000,-
3,87 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90800001375

Investeringsejendom lige ned til vandet i Hjerting ved Esbjerg V.

Lige ned til vandet i Hjerting finder I denne fantastiske villa, der blev renoveret i 2018 og nu fremstår lys, moderne og åben.

Herligheden består af 218 m2 fordelt i halvandet plan med en nydelig have og adgang til tilstødende grønne arealer. Der er tale om en ejendom, der er registreret som et fritliggende enfamiliehus, men er indrettet og sælges som investeringsejendom med to ferielejligheder. Det udlejes via Dancenter og den forventede lejeindtægt i 2021 er omkring 330.000 kroner uden forbrug.

Huset er fra 1827 og blev istandsat inde såvel som ude i 2018 og byder jer derfor velkommen med et nyt, sort tag, hvid facade og nye vinduer. Indvendig er der gennemgående træk i begge lejligheder, såsom samme elementer i køkkenerne og
ensartede gulve. I badeværelserne i underetagen er der etableret el-gulvvarme. Den mindste lejlighed har stue og køkken i åben forbindelse med en bevægelig køkkenø og udgang til en træterrasse. Derudover får I et værelse med indbygget skab og et badeværelse. Den største lejlighed har i stueplan et stort køkken-alrum, bryggers med udgang til terrasse, badeværelse og et værelse. På førstesalen får I glæde af to niveauopdelte stuer og yderligere to værelser, hvoraf det ene er med indbygget skab og det andet med eget badeværelse. De to stuer har, foruden en pragtfuld udsigt til vandet, masser af rum til at I kan samles til hyggelige stunder.

Udenfor får I to separate haver, som er opdelt af et hegn. Begge haver rummer et fliseafsnit, græsplæne samt drivhus, der fungerer som lille havepavillon. Bag haverne er også en sti, der fører til et areal med fodboldbaner og naturlegeplads.

Boligen er placeret I et vidunderligt område ved Hjertings strandpromonade med blot 40 meter ned til en frisk dukkert i havet, ligesom indkøb og spisesteder er i kort afstand.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
275.720,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.265,-
Årlige driftsudgifter kr.
49.264,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
226,-
Pris i kr.
5.795.000,-
Afkast %
3,87 %
Kr./m²
26.583,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
218 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
509 m²

Faciliteter

Badeværelse
Drivhus
Terrasse
Køkken
+Mere

Teknik

Gulvvarme

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK