SENEST SET
FAVORITTER

Strandbygade 71, 6700 Esbjerg

Blandet bolig-/erhvervsejendom i Esbjerg

7.300.000,-
6,35 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 76 10 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001111

Velbeliggende ejendom centralt i Esbjerg - i alt 1.243 kvm blandet bolig/erhverv (mulighed for konvertering til boliger på sigt)

Velbeliggende ejendom med blandet bolig/erhverv og i alt 1.243 etagemeter på 591 kvm hjørnegrund.

På det synlige hjørne af Strandbygade og Marbækvej, i den centrale del af Esbjerg, sælges denne investeringsejendom, der rummer mange kvm og interessante udviklingsperspektiver.

Ejendommen er oprindelig opført i 1965 i solide, vedligeholdelsesvenlige materialer - såsom facader i røde mursten, etageadskillelse i betonelementer, built up-tag med zinkinddækkende stern og termovinduer i hvide plastrammer.

Ifølge BBR-meddelelsen rummer ejendommen 365 kvm i bebygget plan (heraf udgør port til gården dog 29 kvm), 366 kvm på 1. sal og 205 på 2. sal. Hertil kommer god, tør og brugbar kælder på i alt 336 kvm.

Ud af disse kvm er 770 kvm registreret som erhverv – og rummer en elektronikbutik og et tidligere solcenter i stueplan, mens hele 1. salen er udlejet som foreningslokaler til fodboldklubben FC King George.

De 205 kvm på 2. sal er registreret som beboelse og fordelt på 2 lejligheder på henholdsvis 54 kvm og 151 kvm. Den mindste lejlighed fremstår i original stand og er udlejet til samme lejer gennem ca. 14 år, mens den store penthouselejlighed fremtræder lydt og flot moderniseret. Begge lejligheder har adgang til egen tagterrasse – den store lejlighed dog på to sider.

Der er adgang til gårdarealet via port i facaden mod Marbækvej, og i gården er der plads til ca. 8 parkerede biler.

Beliggenheden/Området:
Ejendommen er beliggende i den centrale del af Esbjerg, med byens lige for døren – og med kort afstand til den nordlige del af havnen, som i disse år undergår en større forvandling med domicilbyggerier, lystbådehavn, badeanstalt m.m. Indenfor gåafstand ligger desuden byens flotte stadionanlæg med bl.a. Blue Water Arena og Blue Water Dokken samt rekreative grønne områder.

Strandbygade er en trafikeret gade med etagebyggerier i typisk 3-4 plan – de fleste bebyggelser med erhverv i stueplan og med beboelse på de øvre plan. Her er et godt miks af store som små forretninger – fra landskendte kædeforretninger til lokale specialforretninger og en del restauranter. Dog findes også en del liberale erhverv og kliniklokaler på de øvre etager.

Der er parkering langs hele den ene side i Strandbygade, mens parkering derudover sker i gårdarealer og i sidegader.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
619.010,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
498,-
Årlige driftsudgifter kr.
152.766,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
123,-
Pris i kr.
7.300.000,-
Afkast %
6,35 %
Kr./m²
5.873,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1243 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
591 m²

Faciliteter

Gårdareal
Kælder
Parkering
Port
Parkering
+Mere

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Aug2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere