SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 32, 6700 Esbjerg

Investeringsejendom på central beliggenhed i Esbjerg

2.185.000,-
6,80 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 670114037

Ejendommen på Storegade er en historisk bygning med rødder tilbage til 1924. I dag er det et blandet bolig- og erhvervslejemål

• Mindre og attraktiv investeringsejendom
• 1 boliglejemål og 1 butikslejemål med solide lejere
• God startforrentning
• Pæn vedligeholdelsesmæssig stand
• Central beliggenhed

Ejendommen på Storegade 32 i Esbjerg er en historisk bygning med rødder tilbage til 1924. Igennem årene har den gennemgået flere om- og tilbygninger, hvilket har tilført karakter og funktionalitet til strukturen. I dag byder denne ejendom på en kombination af bolig- og erhvervslejemål.

Boliglejemålet spænder over 124 m², og det strækker sig over to etager. En del af boligen, nemlig 60 m², er beliggende på første salen, hvilket tilføjer en ekstra dimension til boligarealet. Denne indretning kan give beboerne mere privatliv eller mulighed for en alternativ anvendelse af rummet.

På stueetagen finder vi et butikslejemål, der strækker sig over imponerende 167 m². Dette område er velegnet til erhvervsmæssig brug og kan præsentere en fremragende mulighed for erhvervslejere, der ønsker at placere deres forretning i en central beliggenhed som Storegade.

Derudover er der en 93 m² stor kælder, som i øjeblikket anvendes til lagerformål. Dette er en praktisk ressource for butikslejeren, der kan drage fordel af ekstra opbevaringsplads til varer og materialer.

Det er værd at bemærke, at begge lejemål i øjeblikket er besat af solide lejere, der har haft en længerevarende tilknytning til ejendommen. Dette indikerer en vis stabilitet i lejeindtægterne og en loyal lejerbase.

Ejendommen bliver beskrevet som værende i en pæn vedligeholdelsesmæssig stand. Dette er en positiv faktor for ejendommens nuværende og potentielle lejere, idet det betyder, at der ikke er behov for større renoveringsarbejde på kort sigt.

Endelig er der også parkeringspladser bag bygningen, hvilket er en værdifuld facilitet, især for erhvervslejere og besøgende. Hele ejendommen sidder på en imponerende grund på 907 m², hvilket åbner op for muligheder for fremtidig udvikling, udvidelse eller andre investeringspotentialer.

Samlet set repræsenterer Storegade 32 en attraktiv ejendomsinvestering med en blanding af bolig- og erhvervslejemål, stabile lejere og potentiale for fremtidig værdiforøgelse.

Storegade 32 i Esbjerg nyder en central beliggenhed ved en af indfaldsvejene til byen, hvilket giver nem adgang til motorvejen og andre vigtige transportforbindelser. Den nærliggende Esbjerg Banegård tilbyder praktisk offentlig transport, og det helt nye friplejehjem i Storegade fungerer som nærmeste nabo, hvilket skaber en attraktiv og samfundsmæssig dimension til området. Ejendommen har desuden en imponerende synlighed ud til den travle og livlige Storegade, hvilket er en betydningsfuld fordel for både erhvervslejere og besøgende. Denne beliggenhed er ideel for dem, der søger bekvem adgang til transport og ønsker at drage fordel af en central placering i Esbjerg.

Forslag til anvendelse

Forretning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
201.009,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
691,-
Årlige driftsudgifter kr.
31.510,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
108,-
Pris i kr.
2.185.000,-
Afkast %
6,80 %
Kr./m²
7.509,-

Lokalet

Etage areal
291 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
907 m²

Faciliteter

Kælder
Parkeringsplads

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere