SENEST SET
FAVORITTER

Ribevej 49A, 6760 Ribe

Investeringsejendom med 12 lejemål

2.950.000,-
9,77 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001444

Investeringsejendom på 1.342 m² med både bolig-/erhvervslejemål, let tilgængelig og godt beliggende ud til trafikeret vej

Nu sælges denne investeringsejendom syd for Ribe, nærmere betegnet i Hviding, der rummer 2 boliglejemål samt 10 erhvervslejemål. Ejendommen er oprindeligt opført i 1956 og om- og tilbygget i
1986. Ejendommen er løbende blevet moderniseret, bl.a. så er vinduerne skiftet og beklædningen på facaden mod vejen er moderniseret.

Ejendommen består af flere forskellige typer af lejemål og i meget individuelle størrelser. Lejemålene er i dag udlejet til bl.a. butik, restaurant, værksted, tømrer m.m. så der er mange muligheder.
Desuden er der god lejeindtægt fra det selvbetjente tankanlæg som også bidrager en del til kundetilstømningen til de øvrige lejemål.

Derudover er der bl.a. to boliglejemål, en lejlighed som er beliggende på 1. sal ovenover lejemålet hvor der er tattoo forretning samt et boliglejemål, hvor det er hele huset man lejer. Lejligheden er på 109 m² og huset er på 169 m². Boligen som er beliggende Ribevej 49 B er blevet energiforbedret inden for de sidste år. Her kan bl.a. nævnes hulmursisolering i 2020, tagpap fra 2015 og vinduerne er blot et par år gamle. Huset rummer mange m², bl.a. køkken/alrum, stue, 3 store værelser, badeværelse og entre.

Lejligheden på 1. sal er indrettet med køkken, stue, bad, 3 værelser samt lækker sydvendt tagterrasse.

Erhvervsarealerne hvor man har lager/værksted er forsynet med porte og kørefast gulv. Der er en god loftshøjde de fleste steder. Ejendommen fremstår generelt i en vedligeholdelsesmæssig fornuftig stand - nogle steder i nyere stand, andre steder ses et vist vedligeholdelsesmæssigt efterslæb - og er som følge af dens synlige placering, og ejendommens store fleksibilitet, velegnet til mange former for erhvervsformål.

Forhør nærmere herom hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
421.900,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
329,-
Årlige driftsudgifter kr.
11.798,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
9,-
Pris i kr.
2.950.000,-
Afkast %
9,77 %
Kr./m²
2.301,-

Lokalet

Etage areal
1282 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3229 m²

Faciliteter

Bad
Sydvendt
Port
Køkken
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere