SENEST SET
FAVORITTER

Strandby Kirkevej 118, 6705 Esbjerg Ø

Investeringsejendom med bolig og erhverv

3.125.000,-
9,10 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001401

Velholdt og fuldt udlejet bolig-/erhvervsejendom i Esbjerg, med bl.a. 145 m² beboelse, 167 m² erhverv samt grundareal på 764 m².

Velholdt og fuldt udlejet bolig-/erhvervsejendom med 145 m² bolig, 167 m² erhverv og grund på 764 m²

Synligt beliggende ejendom på en af Østerbyens/Jernes mest trafikerede steder – på hjørnet af Strandby Kirkevej og L. V. Jensens Alle – sælges nu denne flotte og velholdte rødstensejendom med en tilhørende erhvervsdel.

Ejendommen er oprindelig opført i 1948 og væsentlig om-/tilbygget i 2003 med bl.a. nyt tag og mange forbedringer indvendigt. Der er anvendt gode, solide materialer – såsom røde mursten og rødt teglstenstag – og alt fremstår i en god vedligeholdelsesmæssig stand.

Ejendommen består af et beboelseshus på 145 m² og en tilknyttet erhvervsdel på 167 m², som i dag huser det velkendte bageri ”Guldægget”. Erhvervsdelen og boligdelen er udlejet til hver sin lejer, men begge dele har tidligere været anvendt af sælger selv, der gik på pension som bager i 2019.

Via fortrappen mod Strandby Kirkevej er der indgang til beboelseshuset, der i stueplan gennemgik en kraftig renovering i 2003 med bl.a. nyt flot køkken, stue i åben forbindelse med alrum samt nyt badeværelse. Fra køkken/alrum er der adgang til en dejlig, ugeneret, sydvestvendt terrasse. Fra entréen er der en trappe til tagetagen, der ligeledes fremstår lyst og indbydende med repos, toilet samt 3 gode værelser.

Erhvervsdelen (bageriet) er udlejet til det velrenommerede ”Guldægget”, som overtog bageriet pr. 1. maj 2019 fra det tidligere bageri, ”Baguette”. Guldægget har siden investeret stort i bageriet. Lejekontrakten kan af lejer tidligst opsiges pr. 1. oktober 2024 og af udlejer pr. 1. oktober 2029. En del af inventar og installationer i bageriet tilhører udlejer og skal forblive i ejendommen ved lejers eventuelle fraflytning – forhør nærmere herom.

Bageriet er indrettet med en flot indbydende butik forrest, et bagvedliggende produktionsområde, lager med køl og frys samt diverse personalerum/-faciliteter i kælderen, som ligger under beboelseshuset og som kommer ud over erhvervsarealet på 167 m2.

Til bageriet hører 3 stk. parkeringspladser ud mod L.V. Jensens Alle.

Selve grunden udgør 764 m2 og er – bagved bebyggelsen – udlagt i en mindre have samt parkeringsareal. Desuden findes et udhus på 35 m2, der er opført i 2004 og som er i forlængelse af bageriet.

For yderligere oplysninger om ejendommen samt aftale om besigtigelse – kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Området:
Ejendommen er beliggende i Esbjerg Ø, i et udbygget område med blandet bolig og erhverv.

Strandby Kirkevej er en trafikeret vej i Esbjerg, hvorfra der er god forbindelse til det omkringliggende vejnet, herunder til Motorvej E20 samt indre by. Derfor passeres ejendommen dagligt af rigtig mange mennesker, hvorfor opmærksomhedsværdien er stor og har markant betydning for erhvervsdelen.

Fra ejendommen er der ganske kort afstand til alle byens faciliteter. Ca. 2000 m. herfra har man motorvejstilkørsel samt et større erhvervsområde. Derudover når man banegården og centrum af Esbjerg inden for få minutter. Tæt på ligger endvidere rekreative grønne områder, hvor man kan nyde udelivet.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
342.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.096,-
Årlige driftsudgifter kr.
57.758,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
185,-
Pris i kr.
3.125.000,-
Afkast %
9,10 %
Kr./m²
10.016,-

Lokalet

Etage areal
312 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
764 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Parkeringsplads
Terrasse
Køkken
Lager

Teknik

Køl

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere