SENEST SET
FAVORITTER

Bjerndrupvej 45A, 6360 Tinglev

Afskrivningsberettiget investeringsejendom - udlejet til sol

25.500.000,-
8,61 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 74 53 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 212093

Centralt beliggende med kort afstand til motorvej

Få kilometer fra den Sønderjyske motorvej udbydes regulære lager eller produktionslokaler til salg udlejet på en uopsigelig lejekontrakt til Mærsk Drilling på en 10 årig lejekontrakt fra 2014.

Ejendommen er opført i 1991 og væsentligt om- og tilbygget i 1998 og fremstår med ydervægge opført i betonelementer og built-up tag med tagpap. De regulære og højloftede lokaler er i starten af 2014 blevet gennemgribende renoveret og fremstår b.la. med helt nyt varmesystem tilsluttet naturgas.

Loftshøjden i ejendommen er 9 meter under betonspær og der er monteret i alt 7 store traverskraner med en løftekapacitet på henholdsvis 5 og 2,5 ton pr. kran. Der er adgang til hallen via flere store hejseporte i niveau.

I hallen forefindes endvidere bad/omklædning samt kontor og mindre køkkenfacilitet.

Lejer har den fulde ren- og vedligeholdelsespligt af udearealerne. Dog afholder udlejer andel af udgift til evt. fremtidig rep. og vedligehold af faste udendørs belægninger. Der er et forholdsvis nyt slidlag på asfaltbelægningen.

Bygningen er en del af et større bygningskompleks, og har tidligere tilhørt Mærsk Container Industri A/S i Tinglev, der som følge af udflytningen af produktionen har frasolgt 2 dele af bygningerne, hvoraf nærværende ejendom er den ene. Pr. 1. marts er Danfoss blevet lejer i naboejendommen med ca. 12.000 m2 og med længerevarende uopsigelighed. Den årlige leje som Danfoss betaler er 330 kr. pr. m² og dermed 10% højere end det Mærsk Drilling betaler.

Adgang til ejendommen sker via Bjerndrupvej via fælles adgangsvej, hvor der er oprettet et vejlaug. Udgift til renholdelse og vedligeholdelse af adgangsvejen påhviler ejeren af nærværende ejendom med 1/3 del. Adgangsvejen er netop blevet renoveret med ny asfaltbelægning, og fremstår således i god stand.

Sønderjylland er kendetegnet ved stabil arbejdskraft og der er gode tilkørselsmuligheder til motorvej E45. Endvidere er der mulighed for varetransport via skib fra Aabenraa Havn, hvor afstanden til ejendommen er ca. 12 kilometer.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.359.943,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
293,-
Årlige driftsudgifter kr.
257.010,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
32,-
Pris i kr.
25.500.000,-
Afkast %
8,61 %
Kr./m²
3.161,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
8067 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
85129 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Betonspær
Køkkenfacilitet
Bad
+Mere

Teknik

Hejseport

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Mar2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK