SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 17A, 6200 Aabenraa

God ejendom i Aabenraas bymidte

4.275.000,-
10,61 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 213023

Erhvervsejerlejlighed udlejet til Sportmaster

Lejemålet har en god placering i gågaden og har i mange år været udlejet til Sportmaster. Lejemålet er stort og regulært og har en god loftshøjde som specielt sportsforretninger og tøjbutikker er meget glade for. Lejemålet har en tilhørende underetage der anvendes til lager og personalefaciliteter. Underetagen har egen indgang i terræn fra ejendommens bagside og det er også herfra forretningen får deres varelevering.

Arealet bag ejendommen er asfalteret og bruges tillige til parkering for ejendommens brugere.

Den gennemsnitlige leje pr. kvadratmeter er lav sammenlignet med andre lejemål på gågaden, hvilket til dels kan forklares med at der er tale om et stort lejemål i 2 plan. Vi forventer der kan opnås samme leje ved evt. genudlejning.

Lejer og udlejer har i december 2021 indgået aftale om at lejers uopsigelighedsperiode forlænges med 3 år, mod at lejer i samme periode opnår en midlertidig lejerabat på 10%. Lejerabatten ophører automatisk efter 3 år.

Lejemålet som Sportmaster anvender, omfatter 2 ejerlejligheder og begge ejerlejligheder overdrages samlet.

Hovedejendommen og ejerforeningen:
Her er tale om en af byens større ejendomme beliggende ved den sydlige del af gågaden og som er opdelt i ejerlejligheder.
Ejerforeningen er meget veldrevet og der er et opsparet overskud i foreningen. Hele ejendommen fremstår i en god stand og alle 3 butikslejemål i stueetagen er i god drift. Ejerne af de 2 andre butiksejerlejligheder driver selv egen forretning fra lokalerne og er således ikke lejere. Udover en lægeklinik og et andet erhvervslokale er de øvrige ejerlejligheder i ejendommen beboelse. Ejerforeningens vedtægter og regnskab kan rekvireres hos Nordicals.

Aabenraas bymidte:
Aabenraa Kommune har i 2017 og 2018 investeret et større beløb i områdefornyelse i den centrale sydlige bydel og som sidste år blev afsluttet med færdiggørelsen af markedspladsen ved Madevej. I 2021 har Aabenraa Kommune påbegyndt områdefornyelsen i den nordlige bydel og på den måde har kommunen fulgt en overordnet masterplan for bymidten. Business Aabenraa spiller også en central rolle i at skabe mange aktiviteter i midtbyen og er meget engageret når det handler om at tiltrække nye butkker og i at fremme udvikle den centrale bymidten til en spændende og aktiv midtby.

Forslag til anvendelse

Forretning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
487.657,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
860,-
Årlige driftsudgifter kr.
98.917,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
174,-
Pris i kr.
4.275.000,-
Afkast %
10,61 %
Kr./m²
7.540,-

Lokalet

Etage areal
567 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1322 m²

Faciliteter

Parkering
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Feb2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere