SENEST SET
FAVORITTER

Brunde Vest 14A, 6230 Rødekro

Investeringsejendom med 4 gode erhvervslejere

15.500.000,-
8,98 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 212433

Beliggende i meget attraktivt erhvervsområde ved E45

Ejendommen ligger få hundrede meter fra E45 afkørsel Rødekro/Aabenraa i et erhvervsområde, hvor der de seneste år er sket en rivende udvikling. Erhvervsområdet er delt op i Brunde Øst og Brunde Vest og begge områder oplever en god udvikling.

Brunde Øst består fortrinsvis af virksomheder som Burger King og Mc Donalds, men her findes også handelsvirksomhederne Harald Nyborg, Biltema, T-Hansen og flere bilforretninger.
Brunde Vest består af mere traditionelle erhvervsvirksomheder inden for håndværk, B2B salg, byggemarkeder og Compass Messecenter.

Ejendommen består af tre fritliggende bygninger, der er placeret rundt om et centreret flisebelagt køre- og p- areal, som benyttes af kunder, personale og vareindlevering.

Bygningerne er opført i perioden 2008 til 2011 af den lokale bygmester Brdr. Meyenburg. Her er tale om tidssvarende byggeri, som har en bred anvendelse, lige fra lager, udstilling/showroom og butik. Idet Davidsens byggemarked ligger ved siden af ejendommen er der en naturlig frekventering af både private og erhvervsmæssige kunder.

Ejendommen er p.t. udlejet til fire virksomheder, hvilket giver en god leje spredning. Lejemålene har altid været udlejet og grundet beliggenheden, er genudlejningsmulighederne meget gode. På to af lejemålene resterer stadig uopsigelighed på henholdsvis 18 og 24 måneder.

Ejendommens grundareal er 12.030 m2, men inden salg frastykker sælger ca. 4.000 m2 af grunden til en selvstændig matrikel med indkørsel fra Voldbrovej. Se bilede for illustration på side 18.

Forslag til anvendelse

Bilforretning
Butik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.489.029,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
549,-
Årlige driftsudgifter kr.
176.236,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
65,-
Pris i kr.
15.500.000,-
Afkast %
8,98 %
Kr./m²
5.715,-

Lokalet

Etage areal
2712 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8030 m²

Faciliteter

Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere