SENEST SET
FAVORITTER

Nørretorv 1A, 6200 Aabenraa

Renoveret hotel ejendom

6.695.000,-
9,20 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 215294

På attraktiv placering på Nørretorv i Aabenraa

Ejendommen er placeret centralt på Nørretorv i Aabenraa, en attraktiv beliggenhed på byens gågade. Der er et stort område foran ejendommen, som er indrettet til udeservering. Dette område tilhører kommunen, men er tilknyttet Hotellet, hvilket giver mulighed for at tilbyde gæster en dejlig udendørs oplevelse, både via restauranten eller ifm. store selskaber.

Restauranten, kendt som Restaurant Vin & Gastro, er velrenommeret og drives af en ejerkreds der har været i restaurationsbranchen i mange år. Restauranten er kendt af mange og nyder en solid kundebase. Indgangen til á la carte restauranten er både fra gågaden samt torvet, og her findes også en bar med adgang til et veludstyret industrikøkken, der inkluderer lagerrum, køle- og fryserum samt en udgang til gården, hvor varer kan modtages. Ydermere er der en vin- og delikatessebutik integreret i restauranten.

Selskabslokale: Foruden á la carte restauranten er der et stort selskabslokale med egen indgang. Mellem restauranten og selskabslokalet er der en stor hall med toiletter samt en trappe til første sal hvor både hotelværelser samt lejlighed findes.

Bolig og hotel: Ejendommens første sal rummer en pæn beboelseslejlighed på mere end 149 m², som pt. bliver beboet af en af ejerne af hotellet. Lejligheden omfatter også en nyrenoveret 2. sal på ca. 80 m², hvilket bringer det samlede areal op på ca. 250 m². Derudover er der fire flotte hotelværelser som lige har gennemgået en renovering af værelse samt badeværelse i New Yorker stil. Alt dette giver en meget stabil årlig indtægt.

Til ejendommen skal nævnes at man på senere tidspunkt har mulighed for at lave lejligheden om til 3-4 yderligere værelser samt lille city Apartment, dette kræver dog myndighedstilladelser.

Renoveringer 2023-2024:
- Bygningen er renoveret ude samt inde.
- Nye vinduer.
- Pudset facade samt malet.
- 4 hotelværelser nyrenoveret med nye New Yorker badeværelser.
- Malet træværk omkring bygningen.
- Nyinstalleret varmeanlæg i kælderen, som forsyner hele bygningen.
- Nyrenoveret selskabslokale.
- Nyrenoveret restaurant.
- Nyistandsat køkken med stål vægge, epoxy gulve samt nyt inventar.
- Nyere udluftningsanlæg til køkkenet.
- Nyt fryserum.
- Kølerum.
- Personale toilet.
- Personale omklædning.
- Kælder til opbevaring samt stort anlæg til fadøl, sodavand mv.
- Parkering samt parkering med mulighed for el-ladning.

Areal og parkering: Ejendommens grundareal er i alt 460 m², hvoraf 327 m² er bebygget. De resterende kvadratmeter udgør gårdareal med parkeringspladser, hvilket er en væsentlig fordel for både gæster og personale. Herudover finder man også ca. 100 gratis offentlige parkeringspladser 1 minuts gang fra ejendommen.

Opsummering: Denne charmerende ejendom, beliggende på en hjørnegrund ved et hyggeligt torv midt i centrum af Aabenraa, tilbyder en fremragende mulighed for at erhverve en veldrevet restaurant og hotel. Med en god kombination af restaurant-, selskabs-, bolig- og hotelmuligheder samt de seneste omfattende renoveringer, er dette en attraktiv investering for den rette køber.

Forslag til anvendelse

Hotel

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
696.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.107,-
Årlige driftsudgifter kr.
91.618,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
146,-
Pris i kr.
6.695.000,-
Afkast %
9,20 %
Kr./m²
10.644,-

Lokalet

Etage areal
629 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
460 m²

Faciliteter

Badeværelse
Omklædning
Fryserum
Toilet
Gårdareal
Hall
Kælder
Lagerrum
Parkering
Selskabslokale
Køkken

Teknik

Køl
Varmeanlæg

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere