SENEST SET
FAVORITTER

Toldbodgade 14, 4000 Roskilde

Velholdt ejendom med central beliggenhed

12.400.000,-
5,03 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 403600497

Løbende vedligeholdt og moderniseret ejendom med 3 bolig- og 3 erhvervsenheder. Gode optimerings- og konverteringsmuligheder.

Toldbodgade 14 er en yderst centralt beliggende udlejningsejendom bestående af 6 enheder, hvoraf 4 er udlejet. Ejendommen rummeret samlet etageareal på 448 m² bestående af 3 boligenheder og 3 erhvervsenheder. Det er en solid og velholdt ejendom, der fortsat givermulighed for at arbejde med optimering og muligvis yderligere konvertering af ejendommen.

Ejendommens hovedbygning er beliggende ud mod Jernbanegade og rummer 1 erhvervsenhed og 3 boligenheder. Erhvervsenheden er udlejet til en frisør som nyder godt af den synlige beliggenhed. Den ene boligenhed er placeret på ejendommens 1. sal, mens de resterende toerbeliggende i stueplan. Den ene lejlighed på 43 m² er ny og ibrugtaget i 2021 og er konverteret fra erhverv til bolig, hvorfor den omfattesafreglerne om fri lejefastsættelse. Til ejendommens ene lejemål hører en super hyggelig og aflukket baggård. Endvidere er der plads til parkering af et par biler i ejendommens befæstede indkørsel.

Ejendommen fremstår ude såvel som inde i god stand, og har løbende gennemgået moderniserings-og istandsættelsesarbejde. For uden etableringen af en helt ny lejlighed, har ejendommen bl.a. fået nyt tag i sort naturskiffer og nye vinduer i 2013. Ligeledes har ejendommen fået installeret nyt fjernvarmefyr og er blevet efterisoleret.

Ejendommens bygning 2 er registreret som erhverv og er inddelt i 2enheder. Enhederne fremstår i boligkvalitet men kan anvendes som kontorer, klinik mv. Enhederne står tomme til potentiel brug for en køber eller til genudlejning til ønskede anvendelsesformål.
Alt i alt en meget velholdt ejendom hvor der er taget hånd om flere store potentielle udgiftsposter. Ejendommen er meget centralt beliggende og må forventes at kunne opretholde en vis formuebevaring. Samtidig er der stadig muligheder for udvikling af ejendommen nu eller for fremtiden.

Forslag til anvendelse

Frisør

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
710.352,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.586,-
Årlige driftsudgifter kr.
92.818,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
207,-
Pris i kr.
12.400.000,-
Afkast %
5,03 %
Kr./m²
27.679,-

Lokalet

Etage areal
448 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
414 m²

Faciliteter

Baggård
Parkering
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere