SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 15A-C, 4600 Køge

Charmerende, historisk ejendom tæt på Køge Torv

8.995.000,-
5,10 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5535 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 469007153

Fuldt udlejet ejendom. Ejendommen har et samlet bygningsareal på 347 m², hvilket svarer til en bebyggelsesprocent på 38%.

På Vestergade 15 finder I denne charmerende ejendom med et grundareal på 905 m². Ejendommen har 4 bygninger med et samlet bygningsareal på 347 m², hvilket svarer til en bebyggelsesprocent på 38%. Ejendommen er opdelt i 4 lejemål, som alle er udlejet.

Ejendommens erhvervslejemål er beliggende ud til Vestergade og har erhvervsareal på 220 m², som fordeler sig på 2 erhvervslejemål. De er udlejet til henholdsvis en frisør og en tøjbutik. På 1. sal har der tidligere været bolig, hvilket køber kan overveje at udvikle til boliglejligheder igen.
De 2 lejemål har stor synlig butiksfacade ud til en af de ældste gader i Køge. Gaden er en blanding af butikker, restauranter og boliger. Gaden er kendt for sin charmerende og autentiske udseende, hvilket også gælder for denne ejendom.

Ejendommen har 2 boliglejemål. Den ene lejemål er på 71 m² er udlejet, og består af stue, køkken, soveværelse og badeværelse. Lejer har foran lejemål en terrasse, som er tilknyttet lejemålet. Det andet lejemål er på 38 m², og indeholder et mindre køkken, stue, soveværelse, mellemgang og badeværelse.

Fra Vestergade er der port ind til ejendommens gård og have. I gården er der parkeringsmuligheder samt hyggelig ugeneret have.
Ejendommen er løbende renoveret med respekt for dens historie og autentiske udseende. Tag på bygningen med facade mod Vestergade skal indenfor en årrække skiftes, hvilket passende kan gøres i forbindelse med udvikling af boliglejligheder på 1. sal.

Ejendommen er opvarmet med elvarme.

Vil du høre mere om ejendommen og dens udviklingspotentiale, så kontakt EDC Erhverv.

Forslag til anvendelse

Frisør

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
567.100,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.634,-
Årlige driftsudgifter kr.
114.672,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
330,-
Pris i kr.
8.995.000,-
Afkast %
5,10 %
Kr./m²
25.922,-

Lokalet

Etage areal
347 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
905 m²

Faciliteter

Badeværelse
Gård
Parkeringsmulighed
Terrasse
Port
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere