SENEST SET
FAVORITTER

Lilleholm 56, 2670 Greve

Lægehusets løfte om langsigtet investering

4.995.000,-
7,18 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4390 XX XX Se nummer
E-mail xx@kjeldskov.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: ML70115

401 m2 velbeliggende lægehus sælges som sale leaseback

En enestående chance venter med denne præsentable og markante erhvervsejendom på 401 etagemeter, som bærer lægehusets løfte om omsorg og professionalisme ind i fremtiden gennem en sales/leaseback-aftale. Med de nuværende ejere forblivende som dedikerede lejere, bærer denne ejendom videre på lægehusets løfte og står som en solid investering i fremtiden.
 
Beliggende med umiddelbar nærhed til Mosede Centret, står ejendommen som et lokalt knudepunkt for sundhedsydelser med optimal eksponering. De gode parkeringsforhold fuldender dette attraktive ejendom, hvor både ansatte og besøgende let kan finde plads.
 
Arkitekturen afspejler en tidløs "funkis"-stil fra 1974, med sin gule murstensfacader og det karakteristiske flade tag. Designet er både praktisk og æstetisk tiltalende med termovinduer og fjernvarme, der sikrer et energieffektivt miljø. Oprindeligt opført som lægehus, huser ejendommen i dag tre lægepraksisser samt en tandlægeklinik, alle indrettet for optimal funktionalitet og til at favne patienternes velbefindende og personalets arbejdsflow. Et rummeligt venteværelse med reception, separate toiletter for patienter og personale samt lyse og indbydende behandlingsrum udgør kernen i denne velstrukturerede ejendom.
 
Når mavefornemmelsen melder sig, bekræfter den, at lægehusets løfte om langsigtet investering er lige præcis den sikkerhed, du søger.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
414.701,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.034,-
Årlige driftsudgifter kr.
78.676,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
196,-
Pris i kr.
4.995.000,-
Afkast %
7,18 %
Kr./m²
12.456,-

Lokalet

Etage areal
401 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1194 m²

Faciliteter

Parkeringsforhold
Reception
Toiletter

Teknik

Fjernvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere