SENEST SET
FAVORITTER

Hovedgaden 16A, 8410 Rønde

RØNDE- Sjældent udbudt investeringsejendom, sælges fuldt

3.998.000,-
7,39 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: RE33020000365

Velholdt og attraktivt beliggende investeringsejendom til en"skarp" pris og god en forrentning!+ stort udviklingspotientiale

Ejendommen er attraktivt beliggende ud til Hovedgaden i Rønde by og med byens busterminal direkte bag, hvorfor beliggenheden ikke kan blive mere centralt i byen! Ejendommen, der tidligere har huset byens bageri og conditteri m/cafe, er opr. opført omkring århundredeskiftet og iflg. BBR gennemgået en større renovering i midt 70érne, med seneste renovering i 2010 hvor nuværende ejer overtager ejendommen og bygger den om til nuværende indretning med stort kontor/butikslokale i stueplan på 175 m2 med ejendomsmæglerforretning, som er indrettet med personalerum/køkken, toiletrum, åbent kontorlandskab og 2 mødelokaler. I baghuset er der indrettet rummeligt behandlings- og fysioklinik på 105 m2, som huser Rønde fysioterapi & massage, med 3 behandlingsrum, åben reception og venteværelse, personalerum/køkken og endelig toiletrum med flere toiletter. Endelig er der i 1. salen indrettet til klinik med Kranio-Sakral Terapi behandling på 63 m2 indrettet med entré, venteværelse, køkken, toilet, samt 3 behandlingsrum (indrettet i tidl. lejlighed) Ejendommen fremstår pænt vedligeholdt med pudset/malet facader og mansart-tag med eternitbeklædning. Fremadrettet er der også spændende muligheder for udvikling af ejendommen! Lokalplanen for Hovedgaden/bymidten i Rønde rummer nogle ekstra muligheder for netop denne ejendom og den nævnes specifikt i planen - hvor der står:" En undtagelse er den nye bebyggelse på Hovedgaden 16-20, hvor der planlægges opført en ny bygning i 3 etager + penthouselejligheder opført i glas og stål og med kobbertag, i samspil med den åbne plads som busterminalen danner og i samspil med det nye byggeri nord for denne.Stueetagen skal fortrinsvis anvendes til kundeorienterede funktioner såsom butikker, restauranter, klinikker og lignende, mens de øvrige etager kan anvendes til en blanding af kontorer og boliger."

Forslag til anvendelse

Klinik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
358.860,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.046,-
Årlige driftsudgifter kr.
61.691,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
180,-
Pris i kr.
3.998.000,-
Afkast %
7,39 %
Kr./m²
11.656,-

Lokalet

Etage areal
343 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
398 m²

Faciliteter

Toilet
Kontorlandskab
Reception
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere