SENEST SET
FAVORITTER

Erik Menveds Vej 20, 8400 Ebeltoft

Kombineret bolig og erhvervsejendom i Ebeltoft

5.500.000,-
6,80 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 2306127

 

Erik Menveds Vej 20 - En unik investeringsmulighed i hjertet af Ebeltoft

Denne blandede erhvervs- og boligejendom er ideel til investorer, der søger en velbeliggende ejendom med udviklingsmuligheder.

Ejendommen er perfekt placeret i den charmerende by Ebeltoft, der er kendt for sin historiske atmosfære og smukke natur. Med sin centrale beliggenhed er ejendommen omgivet af alle byens faciliteter.

Udover erhvervsdelen rummer ejendommen også fire charmerende boliglejemål. Disse lejligheder har en fantastisk atmosfære og er ideelle til beboere, der ønsker at bo i hjertet af Ebeltoft. Lejlighederne er velindrettede, samtidig med at de bevarer den autentiske charme, der kendetegner ejendommen. Baghaven er en hyggelig oase, hvor beboerne kan nyde de rolige omgivelser og slappe af.

Erhvervslejemålet benyttes af ejer selv og herfra har han i en menneskealder drevet det velrenommerede Lorentsens Vinforsyning.
Ejendommen:

Ejendommen består reelt af 2 bygninger.

Boligudlejningsejendommen:

266 m² bolig opdelt i 4 lejemål på hhv. 80, 80, 56 og 50 m². Der er tale om en solid gulstensejendom opført i 1909. Taget er belagt med skifer og vinduer er af ældre dato. Boliglejemål er løbende vedligeholdt, velindrettede men ikke renoveret. Der er tale om charmerende boliglejemål med stor grøn have med flere terrasser.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Erhvervsejendommen:

Ejendommen er opført i 1909 og en større tilbygning er lavet i 2004. Samlet areal 453 m². Ejendommen er synligt beliggende ud til Østeralle som er en af hovedfærdselsårene igennem Ebeltoft.

Ejendommen består af hyggeligt butikslokale, mindre kontor og lager i stueplan. Derudover er der indrettet bolig på 1. salen, bolig er ikke registreret i BBR. Endvidere består 1. salen også af større showroom som bruges til vinsmagninger m.m. 1. salen kan evt. omdannes til bolig.

Taget i erhvervsbygningen er f.s.v.a. den ældre bygning belagt med skifer og den nye bygning har tegltag. Opvarmning er med oliefyr.

Ejer af ejendommen har siden 1995 drevet velanset vinhandel fra adressen og Vinhandel kan evt. indgå i handel med ejendommen. Ejer vil I en kortere periode gerne leje erhvervslokaler til markedslejen, men det skal forventes at erhvervslokaler er tomme maks. ca. 1 år efter køb.

Der er 8-10 p-pladser foran erhvervslejemålet.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
512.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
712,-
Årlige driftsudgifter kr.
143.761,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
200,-
Pris i kr.
5.500.000,-
Afkast %
6,80 %
Kr./m²
7.650,-

Lokalet

Etage areal
719 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1361 m²

Faciliteter

P-plads
Tegltag
Lager
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Oliefyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere