SENEST SET
FAVORITTER

Tingvej 4, 8543 Hornslet

Butik-/boligudlejningsejendom til salg

3.200.000,-
6,83 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 561614PM

 

Beliggenhed:
Hornslet er en stationsby på Djursland med 5.532 indbyggere, ca. 25 km nordøst for Aarhus. Byen ligger i Syddjurs Kommune. Selv om Hornslet er Djurslands tredjestørste by, er den i realiteten en satellitby til Aarhus. I Hornslet by findes bl.a. en kommuneskole, Hornslet Skole, Hornslet Station, en svømmehal, biograf, bibliotek, sportsfaciliteter og Hornslet Kirke.

Beskrivelse:
Bygningen er opført i 1898 og er blevet ombygget i 1985, hvortil der senere er pålagt nyt tag og udført andre renoveringsarbejder. Bygningen indeholder 322 m², som kan anvendes til butik samt 2 boliglejligheder på hhv. 63 m² og 60 m². Dertil kommer en lille have og et stort grusbelagt parkeringsareal bag bygningen. Bygningen ligger på en hjørnegrund med en stor facade ud mod hovedgaden i Hornslet. De nærmeste naboer er Fakta, Matas og andre småbutikker.

Bygningen er opført i pudsede mursten med nyere trævinduer og nyere cementtagsten på taget. Butikken er indrettet med et stort salgsareal mod Tingvej og Byvej, køkken, toilet og opgang til første sal, som anvendes til lager og toilet. Første salen har ovenlys og vil kunne anvendes til kontor. Butikken har pålagt trægulv og tæpper og med varmeforsyningen monteret ved loftet.

De to boliger på første sal er nyopførte i 2001. Boligerne har adgang ved nyere ståltrappe fra bagsiden af bygningen. Begge lejligheder har lysindfald fra 2 sider. Den ene er indrettet med entré, badeværelse, køkkenalrum, stue og soveværelse. Boligen har flot trægulv, synlige bjælker og nyere køkken. Den anden er indrettet med entré, badeværelse, køkken/alrum, stue samt soveværelse.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
277.806,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
624,-
Årlige driftsudgifter kr.
62.591,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
141,-
Pris i kr.
3.200.000,-
Afkast %
6,83 %
Kr./m²
7.191,-

Lokalet

Etage areal
445 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
828 m²

Faciliteter

Badeværelse
Bjælker
Toilet
Parkeringsareal
Køkken
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere