SENEST SET
FAVORITTER

Industrivej 4, 8660 Skanderborg

Erhvervspark med 20 lejemål

12.850.000,-
6,96 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173462

Erhvervspark med 20 lejemål i attraktive størrelser

Introduktion
Udlejet erhvervspark beliggende med kort afstand til Motorvej E45 i Stilling syd for Aarhus sælges. Ejendommen indeholder 19 attraktive erhvervslejemål i udlejningsvenlige størrelser samt 1 beboelseslejemål. Bygningerne huser en bred variation af virksomheder, hvilket sikrer en god lejerspredning. Et enkelt erhvervslejemål, som i dag benyttes af sælger, lediggøres til købers disposition pr. 1/10 2021.

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Stilling syd for Aarhus. Området ligger med kort afstand til Motorvej E45 med 2,5 km. til motorvejstilkørslen Skanderborg N/ Stilling. Køretiden til Skanderborg midtby er ca. 10 min., mens Aarhus nås på under 20 min. Der er endvidere gode offentlige transportmuligheder til området i form af busforbindelse til/ fra Skanderborg og Aarhus få minutters gang fra ejendommen.

Beskrivelse
Erhvervsparken indeholder 19 erhvervslejemål og 1 beboelseslejemål fordelt på fire bygninger, som ligger parvist ved siden af hinanden på to selvstændige matrikler. Erhvervsparkens samlede areal udgør i alt ca. 3.500 m².

Erhvervslejemålene har attraktive størrelser, som spænder fra ca. 50 - 650 m², med hovedparten af lejemålene i størrelsesordenen 100 - 150 m². Arealerne er overvejende udlagt til lager/ produktion med tilhørende kontor-/ velfærdsfaciliteter for nogle af enhederne. Ejendommen huser en bred variation af virksomheder, hvilket sikrer en god lejerspredning. For flere af lejemålene er der tale om meget stabile lejere, som har beboet ejendommen igennem en længere årrække. I tilfælde af eventuelle opsigelser fremadrettet vurderes genudlejningsmulighederne yderst fornuftige med mulighed for at hæve lejen betragteligt på flere af enhederne.

Erhvervslejemålene er for de flestes vedkommende opvarmede og isolerede. Arealerne er regulære og har god loftshøjde - i et enkelt lejemål helt op til 5,9 meter i kip. Der er generelt et godt lysindfald i lokalerne fra vinduespartier i siderne af bygningerne. Gulvene er betongulve. Adgangen til lejemålene sker for de flestes vedkommende via portadgang i niveau med udvendigt terræn. Beboelseslejemålet udgør 170 m² fordelt på to plan med udsigt udover den naturskønne Stilling Sø.

Sælger råder selv over et lejemål 516 m², som indeholder en regulær og højloftet lagerhal med hele 5,9 meter i kip og 4,5 meter i siderne samt tilhørende kontor- og velfærdsfaciliteter. Dette lejemål er opsagt og lediggøres til købers disposition pr. 1/10 2021.

Ejendommens grundareal udgør samlet for begge matrikler i alt 7.624 m². Udenomsarealerne er overvejende befæstet med asfalt og udlagt til parkering samt tilkørsel til ejendommens mange porte. På den vestlige side af Industrivej 4 forefindes et græsareal, som forventes udlejet midlertidigt i år 2022 til Banedanmark på ekspropriationslignende vilkår i forbindelse med elektrificeringen af den nærliggende jernbanestrækning. Da dette forhold pt. ikke er afklaret endeligt, er der ikke indregnet en lejeindtægt herfor i nærværende prospekt.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om denne ejendom eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail:

Forslag til anvendelse

Lager
Produktion

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.155.226,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
336,-
Årlige driftsudgifter kr.
270.802,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
79,-
Pris i kr.
12.850.000,-
Afkast %
6,96 %
Kr./m²
3.741,-

Lokalet

Etage areal
3435 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7624 m²

Faciliteter

Betongulv
Parkering
Port
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Okt2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere