SENEST SET
FAVORITTER

Sverigesvej 9A, 8660 Skanderborg

Fuldt udlejet investeringsejendom i Skanderborg

14.300.000,-
7,00 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173347

Kort afstand til Motorvej E45 og Aarhus

Introduktion
Fuldt udlejet investeringsejendom beliggende med kort afstand til Motorvej E45 i Skanderborg syd for Aarhus sælges. Ejendommen består af højloftede og regulære lager-/ produktionsarealer med tilhørende kontorer, og er udlejet til to forskellige lejere, med Skanderborg Bryghus som ejendommens ankerlejer. Lejekontrakterne er uopsigelige for lejerne frem til henholdsvis den 01.07.2022 og den 01.07.2026, og da lejerne selv varetager og bekoster arbejderne forbundet med pasning af ejendommens udenomsarealer, gør dette alt i alt denne ejendom til en let og overskuelig investering.

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Skanderborg syd for Aarhus. Området ligger med kort afstand til Motorvej E45 med under 3,5 km. til motorvejstilkørslen Skanderborg N/ Stilling og omtrent tilsvarende afstand til motorvejstilkørslen Skanderborg V i sydgående retning. Køretiden til Skanderborg midtby er ca. 5 min., mens Aarhus nås på under 20 min. Der er endvidere gode offentlige transportmuligheder til området i form af både bus og tog fra bl.a. Aarhus.

Beskrivelse
Ejendommen på i alt ca. 3.500 m² er opført i lyse, søstensbeklædte betonlemeneter og fremstår velholdt. Ejendommen er opdelt i to lejemål på henholdsvis 908 m² og 2.581 m², som begge er udlejet, med Skanderborg Bryghus A/S som ejendommens ankerlejer.

Skanderborg Bryghus? lejemål er placeret i ejendommens hovedbygning ved indkørslen til matriklen og består overordnet set af 2.138 m² lager-/ produktionsarealer inkl. velfærdsfaciliteter, 113 m² kontor på 1. sal samt en telthal 330 m² bagved bygningen. Arealerne i lager-/produktionsafsnittet er opvarmede og isolerede og består af to sammenhængende haller med intern gennemgang. Hallerne er meget regulære, søjlefrie og har en god loftshøjde med 4,5 meter under spær. Lokalerne fremstår med lyse vægge og akustikdæmpende troldtektlofter, der, sammen med de mange ovenlysvinduer og vinduespartierne i siderne af bygningen skaber et lyst og venligt arbejdsklima. Gulvet er betongulv. Adgangen til hallen sker via en aluhejseport i niveau med udvendigt terræn. Bygningen er desuden forsynet med såvel udsugning som trykluft.

Ejendommens andet lejemål er udlejet til Tpd Mmxix ApS og består af henholdsvis 433 m² lager og 475 m² kontor. Lageret er beliggende par terre i hovedbygningen under Skanderborg Bryghus? lejemål med niveaufri adgang bagerst på matriklen, mens kontoret er beliggende i en selvstændig bygning ved indkørslen til ejendommen. Lager-delen er en opvarmet og isoleret hal med indbygget kantine og toiletfaciliteter. Arealerne er meget regulære, søjlefrie og har en god loftshøjde med 4,9 meter under spær. Lokalerne fremstår med lyse vægge, der, sammen med de store vinduespartier i fronten og siderne af bygningen, også her skaber et lyst og venligt arbejdsklima. Gulvet er betongulv. Adgangen til hallen sker via en bred dobbeltdør, som forventes udskiftet af lejer med en port. Lejemålets kontorarealer er disponeret med en række kontorer og mødelokaler i varierende størrelse samt kantine og toiletfaciliteter.

Ejendommen ligger på en større grund på 13.368 m², hvilket ifølge den gældende lokalplan for området muliggør en væsentlig udvidelse af bygningsarealet. Udenomsarealerne er befæstet med flisebelægning rundt om hovedbygningen og er udlagt til parkering og tilkørsel til lageret.
Den øvrige del af friarealet er udlagt til plæne og grøn beplantning.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om denne ejendom eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail:

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.087.127,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
312,-
Årlige driftsudgifter kr.
105.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
30,-
Pris i kr.
14.300.000,-
Afkast %
7,00 %
Kr./m²
4.099,-

Lokalet

Etage areal
3489 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
13368 m²

Faciliteter

Betongulv
Hall
Kantine
Parkering
Toiletfaciliteter
Port
Lager
Kontor

Teknik

Udsugning

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere