SENEST SET
FAVORITTER

Århusvej 12, 8362 Hørning

Udlejet bolig og erhvervsejendom til salg

5.950.000,-
7,69 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2101157

 

Ejendommen består af 3 boliger beliggende Århusvej 12, 18B og 20. Herudover en erhvervsejendom, beliggende Århusvej 18 og som indeholder 2 firmaer.

Århusvej 12 har et boligareal på 99 m2, og er opført i 1930. Ejendommen er udlejet til et par. Ejendommen er i mindre god stand og lejer renoverer selv lidt på boligen.
Ejendommen indeholder: Stue og spisestue, køkken samt 2 badeværelser. På første sal er der opholdsrum og et værelse. Her er også en lille have.

Århusvej 18B har et boligareal på 105 m2, og er opført i 1930. Ejendommen er udlejet til et par som har boet der i 4 år. Ejendommen er af ældre dato, men velvedligeholdt.
Ejendommen indeholder: Entre, nyere køkken/alrum med udgang til stor terrasse, badeværelse samt stue. I kælderen er der badeværelse, vaskerum og 2 værelser. På første sal er der værelser. Gulvet er belagt med træ. Her er også en lille have.

Århusvej 20 har et boligareal på 120 m2, og er opført i 1929. Ejendommen er udlejet til familie.
Ejendommen er et ældre hus som indeholder: Køkken/alrum, badeværelse og 2 stuer. På første sal er der værelser. Her er også en lille have.

Århusvej 18 er en erhvervsbygning, som er opført i 1971. Ejendommen indeholder ifølge BBR, 146 m2 kontor og 1.514 m2 værksted.
Kontordelen indeholder: Kantine, toilet, kontor, mødelokale og indgang. Kontordelen er slidt og trænger til istandsættelse.
Værkstedsdelen er opdelt til 2 virksomheder. En mindre del som er opvarmet og en større del som er uopvarmet. Der er betongulv og kran-kapacitet. Der er mandskabsfaciliteter.
For ca. 30 år siden var det et stort oliespild som følge af et tyveri. Arealet ligger i den ene ende af bygningen og har ingen indflydelse på anvendelsen. Bygningen trænger til lidt vedligeholdelse. Der er gode til og frakørselsforhold til bygningen.

Lejer:
MASTERROLL A/S
Masterroll har i dag stor viden og kompetence når det drejer sig om projektering, produktion og levering af transportruller til alle former for industrier. Sortiment Transportruller, Tromlemotorer, Transportmateriel, Dreje- og løfteborde. Løskomponenter og specialmaskiner. Masterrolls ruller kan leveres i elgalvaniseret stål, rustfrit stål, PVC, PEH, glasfiber, kulfiber og aluminium. Overfladebehandling Varmgalvanisering, eloxering, brunering, epoxy, pulvercoating, PVC, PEH, rilsan og varmvulket gummi. Ruller kan leveres med kædehjul, rundspor, profilspor og tandhjul. Service Garanti- og driftsservice udføres på fabrik eller med rullende serviceværksted. Produkterne sælges verden over af udvalgte forhandlere.

HØRNING MASKINER
Alt i smedearbejde, sort stål, rustfrit stål og aluminium. Ny fremstilling såvel som reparation og vedligeholdelse af stort set alt. Producent og leverandør af reservedele til bl.a. grus industrien. Båndmagneter, generatoranlæg, vibrationsmotorer m.m.

De to virksomheder som anvender erhvervsbygningen i dag, vil gerne blive i bygningen og ved et salg udarbejdes lejekontrakter med ny ejere på markedsvilkår.

Det forventes at den årlige lejeindtægt på de 2 lejemål kan ligge på kr. 384.000 + moms + forbrug.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
612.750,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
281,-
Årlige driftsudgifter kr.
158.654,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
73,-
Pris i kr.
5.950.000,-
Afkast %
7,69 %
Kr./m²
2.724,-

Lokalet

Etage areal
2184 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
15383 m²

Faciliteter

Badeværelse
Betongulv
Toilet
Kantine
Mødelokale
Opholdsrum
Terrasse
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere