SENEST SET
FAVORITTER

Borgergade 57, 8600 Silkeborg

ATTRAKTIV ERHVERVSEJERLEJLIGHED

5.000.000,-
5,81 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 863675

Fuldt udlejet til to solide lejere

Erhvervsejerlejligheden ligger i stueplan med eksponering direkte til Borgergade.

Flot indretning og god loftshøjde med beklædningerne i hvide lyddæmpende akustiklofter og ophængte smagfulde loftsarmaturer, som medfører rummene både hyggeligt og praktisk lys.

Gulvene er henholdsvis flotte sorte polerede granitfliser og mørkegrå tæpper, som går godt i spænd sammen. De store vinduer mod Borgergade tilfører også rummene et godt lysindfald uden at overdrive, da vinduesretningen er nordvendt.

Den samlede ejerlejlighed er tidligere opdelt i to enheder, som begge fungerer helt selvstændige. Hver med egne indgange, idet begge enheder har egne hoveddøre fra Borgergade samt personaleadgang fra bagsiden, hvor der er entre med adgang til eget toilet.

Med status af erhvervsejerlejlighed er der medlemskab af bygningens ejerlejlighedsforening, hvor medlemmerne deles om fællesudgifter m.m. jvf. gældende vedtægter.

Området:
Med 35 meter facade direkte til Borgergade er her tale om en beliggenhed til én af Silkeborgs travleste indfaldsveje med høj daglig trafikaktivitet og tilhørende opmærksomhed forbi lejemålet. Kommunens trafiktællinger fra 2021 udviser en daglig passage på cirka 10.000 forbipasserende potentielle kunder. Borgergade er indenfor de seneste år blevet hastighedsbegrænset til 40 km/t til stor gavn for både beboere og handlende.

Under én km mod nord ligger Center Nord, som er byens største og mest aktive indkøbscenter og huser blandt mange andre kendte blandt andet; Føtex, Lidl, jem & fix, Harald Nyborg, Thansen, Elgiganten, Ilva, flere byggemarkeder samt Lagkagehuset, McDonald's og Burger King. Desuden finder man i området en god blanding af øvrige dagligvarebutikker, udvalgsforretninger, frisører, banker og restauranter. Til Silkeborg bymidte er der kun cirka 1,5 km.

Udenomsarealer:
De omkringliggende arealer er udlagt til parkerings- og kørearealer belagt med SF-belægningssten. Desuden ligger lige bag bygningen små grønne opholdsarealer, som begge enheder har både benyttelsesret og direkte udgang til.

P-forhold:
Der er af ejerforeningen tildelt 6 p-pladser, heraf 3 p-pladser på græsplænen ud for bygningen, 2 carporte og 1 p-plads ved siden af carportene.

Forslag til anvendelse

Frisør
Dagligvarebutik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
336.018,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.021,-
Årlige driftsudgifter kr.
57.251,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
174,-
Pris i kr.
5.000.000,-
Afkast %
5,81 %
Kr./m²
15.198,-

Lokalet

Etage areal
329 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4470 m²

Faciliteter

Toilet
Opholdsareal
Parkering

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere