SENEST SET
FAVORITTER

Sinding Hedevej 117A, 8600 Silkeborg

MURERMESTERENS MESTERVÆRK MED MASSER AF MULIGHEDER

9.995.000,-
6,97 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 863854

Mulighed for at overtage fuldt udlejet eller delvist ledigt for eget brug

Den anerkendte arkitekt Martin Nyrop har tegnet det oprindelige hovedhus, og de fine detaljer i murværket sender straks tankerne tilbage til 1900-tallets nationalromantik, hvor Martin Nyrop er særligt kendt for at have tegnet Københavns Rådhus.

Der er således ikke noget at sige til, at murermester Thomas Wils forelskede sig i netop denne perle tilbage i 2014. Siden er ejendommen nænsomt istandsat og moderniseret af WILS selv, og opdelt i 6 attraktive boliglejemål af varierende størrelser samt et mindre men særdeles flot renoveret erhvervslejemål med lager og kontor.

I dag benytter WILS selv erhvervslejemålet og en stor boligdel til sin aktive virksomhed, og kan enten blive boende en tid endnu eller frigive pladsen til købers brug.

Konstruktionen giver således masser af fleksibilitet for køber, som enten kan fortsætte udlejningen som en attraktiv investerings-case eller selv benytte en del af ejendommen til bolig eller den kan danne rammerne for flere generationer i familien, bofællesskab eller lignende. Kontakt os med dine drømme, så finder vi mulighederne her.

Bygning 1 består af 198 m² bolig iht. BBR samt en uudnyttet tagetage på 133 m². Ejendommen er opført i år 1900 og fremstår indvendigt gennemført istandsat i en stil, der matcher bygningens smukke ydre. Hertil hører egen have afskærmet af hæk.

Bygning 2 indeholder tre nyopførte højkvalitets-lejligheder fra 2016 på hver 124-132 m² iht. BBR. I alt 380 m² boligareal indrettet bag den renoverede kampestensfacade, hvor hver bolig er indrettet i to plan med 2-3 værelser på 1.sal og en indretning, der tilgodeser familielivet med bl.a. to badeværelser, ekstra opbevaringsplads og egen terrasse. Denne bygning rummer desuden 221 m² erhverv bestående af højloftet lagerhal, mødelokale og kontorer på 1.sal. Herud over er der en garage/lager i bygning 4.

Bygning 3 rummer én bolig på 310 m², hvoraf de cirka 230 m² er totalt istandsat høj boligkvalitet (pt. anvendt til kontor) og de resterende cirka 80 m² har været udlejet til en separat bolig med egen indgang, køkken, bad, værelse, stue og overdækket terrasse.

Udenomsarealer:
Imellem husets tre længer er der et hyggeligt græsareal med et stort og flot løvtræ. Desuden findes på ejendommen stor grusbelagt indkørsel med evt. oplagsplads.

Område:
Sinding er beliggende i Silkeborgs nordlige opland, blot 3-4 km fra Silkeborg-bygrænsen og motorvejstilkørslen ved Silkeborg nord. Indkøb kan foretages i nærtliggende Balle, som både har en Netto og SuperBrugsen, ligesom folkeskole og børnehave kun ligger 2 km væk i Skægkær, hvor ny Rema1000 også planlægges bygget. I det hele taget vækster området med nye boliger og indbyggere, som i Sinding alene har rundet de 300. Sinding blev landskendt i TV-programmet "Byen hvor Kvinderne gik". Både kvinderne og det gode landsbyliv er nu for længst tilbage med masser af aktivitet og vækst.

P-forhold:
På grusbelagt P-plads bag bygningerne er der gode parkeringsforhold til både beboere, ansatte og gæster.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
840.775,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
728,-
Årlige driftsudgifter kr.
143.251,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
124,-
Pris i kr.
9.995.000,-
Afkast %
6,97 %
Kr./m²
8.654,-

Lokalet

Etage areal
1155 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4201 m²

Faciliteter

Bad
Garage
Mødelokale
P-plads
Terrasse
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Tv

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere