SENEST SET
FAVORITTER

Østerbyvej 2, 8632 Lemming

INVESTERINGSEJENDOM NORD FOR SILKEBORG

2.650.000,-
7,04 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 863821

Flot og klassisk ejendom fra 1900 inkl. byggegrund

Ejendommen indeholder tre boliglejligheder, som er fuldt udlejet. De to lejligheder på hhv. 151 m² (2A) og 69 m² (2B) ligger i stueplan og den sidste på 112 m² (2C) på 1. sal. Alle tre lejligheder har egne adgangsveje samt bad og køkken.

Bygningen er en flot og gedigen opført hjørneejendom fra år 1900 med centralt placeret indgangsparti, hvor der er fordeling til den ene stuelejlighed (2A) samt via trappe til lejligheden på 1. sal (2C). Den sidste lejlighed (2B) har særskilt adgang fra have og gårdsiden.

Ejendommen er registreret med bevaringsværdi 4 under Slots- og kulturstyrelsen, og er om/tilbygget i 1992. Der har tidligere været drevet butik fra stueplan. Facaderne er pudsede og malet i lysegrå farve, vinduerne er hvide med sprosser og taget i solide betontagsten. Opvarmningen sker via naturgas.

Udenomsarealer
Med bygningerne beliggende helt ud til fortovshjørnet og derved med facaderne langs både Lemming Bygade og Østerbyvej, er der et meget rummeligt og ubebygget grundstykke bag bygningen, hvor der henholdsvis er grusbelagte parkeringsarealer til beboere og gæster samt stort græsareal med træbeplantning.

I bygnings ene gavl mod Lemming Bygade er et større indhegnet terrasseareal med belægningssten og adgangsdør til lejligheden 2B.

Mulighed for yderligere bebyggelse eller udstykning
Grunden er på 1.409 m², og bygningerne er placeret på en sådan måde, at der kan være mulighed for at opføre yderligere bebyggelse eller frasælge en boliggrund. Der har tidligere forelagt en godkendt landzonetilladelse, som ikke blev benyttet, og derfor kræves et nyt oplæg og kontakt til byggemyndighederne i Silkeborg Kommune.

Område og aktiviteter
Lemming kan bryste sig af en beliggenhed i naturskønne omgivelser med skov og mark samt Lemming Å, som gennemløber området for at ende ud i Hinge Sø og derfra sluttelig i Gudenå-systemet.

Her er tale om en særdeles aktiv landsby med godt 300 indbyggere og kun 9 km til Silkeborg C samt 5 km til motorvejstilkørslen, så her er nem adgang til Aarhus i øst og Herning/Ikast i vest. Til Kjellerup er der 11 km og Viborg 32 km. Desuden kører bybussen fra Silkeborg næsten lige til døren.

Ganske nært på nærværende ejendom og på Lemming Bygade ligger Friskolen i Lemming, hvor der dagligt er knap 100 elever, her er også integreret børnehave og SFO. I landsbyen ligger desuden den flotte kirke og forsamlingshus.

Landsbyen er også kendt for at tilbyde et levende forsamlingsliv med en aktiv idrætsforening, som byder på fodbold for både børn og voksne, løb og motion, mountainbike, landevejscykling og håndbold. Hvert år i juni afholdes et traditionsrigt ungdoms-fodboldstævne i kombination med en idrætsdag, og i oktober holder hele landsbyen oktoberfest.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
239.340,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
700,-
Årlige driftsudgifter kr.
54.493,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
159,-
Pris i kr.
2.650.000,-
Afkast %
7,04 %
Kr./m²
7.749,-

Lokalet

Etage areal
342 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1409 m²

Faciliteter

Bad
Indgangsparti
Parkeringsareal
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Feb2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere